Niet genoeg geld voor dure parfums? Hier zijn de dupes!

12:00 Nannick 0 Comments


Een tijd geleden was ik met mijn nicht in de Bijenkorf, als wij daar samen zijn dan zijn we er ook echt! Okee dit klinkt heel raar, we hebben daar ander half uur lang aan parfums zitten ruiken. We hadden heel veel teststrookjes in onze handen. Maar we wisten steeds niet meer welke geur nou op welk strookje zat. Je verwacht het al, binnen no time hadden we heel veel lekkere geuren ontdekt. Eigenlijk allemaal dure parfums zoals Dior en Chanel. Ik ben erachter gekomen dat ik Chanel nummer 5 helemaal niet lekker vind! Terwijl dat dé geur van Chanel is, not my cup of tea. Maar goed al die lekkere dure parfums kan ik niet kopen, veel te veel geld. En soms heb ik het er gewoon niet voor over. Maar ik heb nu de oplossing!

Mijn tante woont in Nijmegen en kwam met deze geweldige tip. Één keer per week is er markt in Nijmegen en daar hebben ze een kraampje staan met ge-wel-di-ge dupes van dure parfums! En dat voor minder dan 10 euro! De flacon is heel anders maar de geur zou hetzelfde moeten zijn. Mijn favoriet is altijd Pure Poison van Dior geweest (Gucci Guilty ook). Mijn tante was zo lief om die dupe voor mij te kopen op de markt, omdat zij vaker in Nijmegen is dan ik. Ze stuurde het pakketje op en ik was natuurlijk heel erg benieuwd of dat echt dezelfde geur was als Pure Poison. De dupe van Gucci Guilty hadden ze niet, jammer genoeg.


En ik moet zeggen deze geur lijkt er echt heel erg veel op. Mijn verwachtingen waren niet zo hoog, want tja de geur Pure Poison is gewoon uniek en geen enkele geur komt dicht in de buurt. Nou deze dus wel! Ik ben er heel erg blij mee want het is ook nog eens 100ml. Daar doe ik echt heel erg lang mee. Nou is de verpakking natuurlijk lang niet zo mooi als Pure Poison (Google even) maar de geur komt aardig in de buurt.

En gek genoeg blijft deze geur echt lang hangen. Het is een eau de parfum, als ik 1 keer spuit ruik ik hem gelijk overal. Het is een frisse lichte geur. Awesome!


Ik zou zeggen ga naar de markt in Nijmegen en vind dat kraampje! Zoek jouw dupe en ik ben benieuwd naar jouw reactie! Kopen jullie altijd originele dure parfums? Of zijn jullie (net zoals ik) ook blij met dupes?

Een tijd geleden was ik met mijn nicht in de Bijenkorf, als wij daar samen zijn dan zijn we er ook echt! Okee dit klinkt heel raar, we hebb...