V&D Damesmode

12:00 Nannick 0 Comments


Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft de V&D van alles in huis. Van software tot cosmetica, daaronder valt ook kleding! De V&D heeft een groot assortiment aan dameskleding en mannenkleding. Dit artikel gaat over de damesmode. De V&D heeft voor damesmode naast hun eigen merk ook andere merken zoals: Mart Visser, Jane Norman, BICES, Benetton, Desigual, Esprit, Mango, Mexx, s.Oliver en Warehouse. Maar er zijn nog veel meer merken. Veel van deze merken zullen jullie waarschijnlijk niet kennen (als je ze wel kent, spreek ik voor mezelf). Esprit, Mango, Mexx en s.Oliver zijn wel het meest bekend. In dit artikel bespreek ik een paar merken die bij de V&D worden verkocht en laat ik wat kleding zien.

In dit artikel bespreek ik 10 merken! Even allemaal op een rijtje: Desigual, Esprit, Warehouse, Springfield, Jane Norman en Vila. Vind je dat niet genoeg? Kijk dan even op deze pagina, daar vind je alle merken op een rijtje.


Desigual heeft een soort 'hippie' stijl. Veel kleding met rare gekleurde printjes en afbeeldingen. De prijs van Desigual vind ik erg hoog voor wat je er voor koopt. Zoals 69 euro voor dit bovenstaande t-shirt. Dit merk is niet echt mijn stijl, de groene broek daarin tegen vind ik juist wel heel erg vet! Alleen ik zou geen €63.30 voor deze broek willen betalen, je krijgt hem ergens anders vast goedkoper of in de aanbieding.


Esprit vind ik echt een heel leuk merk. De stijl is een beetje nonchalant en chique tegelijk, i like that! Alles wat hierboven staat vind ik leuk, op het blousje na dan. Het is gewoon helemaal mijn stijl, maar zoals jullie weten is ook Esprit niet een van de goedkoopste merken. €159.95 voor een jas vind ik wel een beetje ver gaan. 


Dit is een bekend merk bij de V&D damesmode. Dan spreek ik over Jane Norman! Het heeft een heel groot assortiment met verschillende stijlen en kleuren. Maar ik vind de stijl een beetje oudbollig, of is dat just me? 
Ik kan er weinig leuke dingen uitpikken. Toevallig kwam ik laatst dat t-shirt met het panda-gezicht tegen in de winkel. Ik vond hem gelijk super leuk en de stof was ook heel erg lekker, alleen 34 euro voor zo'n simpel shirtje? Nee, ik vond hem gelijk een stuk minder leuk.


Springfield vind ik een lekker vrolijk merk. Het is een stijl met veel kleuren! Leuk voor in de zomer! De stijl past net zoals Esprit goed bij jongere meiden. Het spijkerblouse hierboven is mijn favoriet! €29.95 is vergeleken met de rest van de kleding een prima prijs. De jurken zijn een beetje over the top.


Serieus, ik heb mijn merk gevonden. Vila! Het is echt precies mijn stijl, zo leuk om te zien. Hierboven staan slechts 4 kledingstukken. Maar kijk eens naar het hele assortiment. Dit is ook een stijl wat precies past bij meiden rond de 14-20 jaar. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen stijl, maar ik vind deze stijl het leukste van allemaal!


Het laatste merk wat ik laat zien in dit artikel is Warehouse. Dit is een vrij bekend merk, maar ook dit merk is zeker niet goedkoop. Kijk, bij dit merk hebben ze tenminste wel chino broeken (33 euro). De stijl vind ik verschillend. Er zitten echt dingen tussen waarvan je denkt: 'WOW LEUK!' maar er zitten ook een paar kledingstukken tussen waarvan je misschien denkt 'moet dit nou?'. Snappen jullie? Dit merk gaat wel een beetje mee met de trends van het seizoen.

Er zijn zoals ik al eerder zei nog veel meer merken. Mijn eindoordeel over de V&D damesmode is (zo ver ik weet) best goed! Door het grote assortiment zal er altijd wel iets voor jou tussen zitten. Maar de prijs vind ik bij de meeste kledingstukken te hoog. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik betaal geen €150 voor een jas of €70 voor een t-shirt. Mijn favorieten merken zijn: Esprit en Vila. Die merken zijn echt amazing, ga daar zeker even naar kijken!

Wat vind jij van de V&D Damesmode en heb je er al iets van gekocht? Zo ja wat? En welk merk is jouw favoriet?

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heeft de V&D van alles in huis. Van software tot cosmetica, daaronder valt ook kleding! De V&...