8 make- up producten die onmisbaar zijn in je tas

12:00 Nannick 0 Comments


Wij meiden hebben altijd een tas mee, of het nou voor een hele reis is of voor 10 minuutjes. De meeste meiden nemen gewoon praktisch alles mee waarvan ze denken het ook maar 1 keer te gebruiken. Maar ja, wat nou als je dát nou net niet in je tas hebt zitten als je het nodig hebt. Paniek! Je hebt eigenlijk niet zo heel veel make- up nodig als je je gezicht even wilt bijwerken. Dus dat kan makkelijk in één tas, toch? In dit artikel kom je te weten wat (naar mijn mening) de 10 belangrijkste make- up spullen zijn, om in je tas te stoppen. Ben je benieuwd? Lees dan verder!

Kijk, je hoeft niet je hele make- up stash mee te nemen. Al zou iedereen dat wel willen, het is veel te veel! Je denkt het allemaal te gaan gebruiken, maar als puntje bij paaltje komt gebruik je slechts 1 derde deel er van. De 10 volgende producten kunnen absoluut niet thuis blijven, en moeten in je tassie zitten! Er zit geen rangorde in, alles is gewoon belangrijk haha.

- Kwasten
Nee, neem niet je hele kwastenset mee. Aan een oogschaduw kwast, een blending kwast en een gezichtskwast heb je genoeg!

- Mascara
De mascara mag absoluut niet missen in je tas. Het laat je ogen stralen en je wimpers lijken er langer door, je ziet er gelijk een stuk beter uit!

- Poeder
Neem je favoriete poeder mee voor als je last krijgt van een vette t-zone. Je wilt geen glimmend gezicht, dus doordat je de poeder gebruikt hou je dat tegen! Om nou je hele foundation opnieuw te doen, kost teveel tijd en gaat niet zo gemakkelijk onderweg. Dus poeder is genoeg.

- Oogpotlood
Een bruin of zwart oogpotlood is altijd handig en multi functioneel. Je kunt het gebruiken om te tightlinen, als eyeliner of als een randje op je onderste wimperrand. Dit moet je vaker per dag bijwerken, dus dat is super handig als dat in je tas zit.


Dit neem je dus niet mee
- Highlighter/blush
Deze twee producten zijn handig om je gezicht een stralende touch- up te geven. Accentueer sommigen delen van je gezicht met de highlighter of blush en je gezicht ziet er een stuk beter uit.


- Lippenbalsem/lip tint/lipgloss
Labello, lip tint of lipglosses zijn altijd handig voor als je droge lippen hebt. Kies wel voor een kleur wat dicht bij je lipkleur zit. Dit is makkelijker om bij te werken dan bijvoorbeeld een fel rode kleur.

- Concealer
Concealer is een veel gebruikt product wat ook echt onmisbaar is. Stel dat je opeens een puist krijgt die je vanaf een kilometer afstand nog steeds kan zien, dan is de concealer je reddende engel!

- Oogschaduw
En als laatste, oogschaduw! Gewoon één kleur, op je oogleden en met de highlighter op je wenkbrauwbot. Een super simpele look maar het ziet er wel mooier uit. Het is handig om een kleur oogschaduw te kiezen die overal bij past, zoals bruin.

Dit waren de 8 make- up spullen die ik kon bedenken om mee te nemen. Ik had nog wel wat meer kunnen bedenken maar dan kun je net zo goed je hele stash meenemen, en dat is nou juist wat we willen voorkomen.

Sleuren jullie veel make- up mee in jullie tas, voor onderweg? Of valt het nog mee? En als je dan wel make- up meeneemt, wat is voor jou echt onmisbaar?

Wij meiden hebben altijd een tas mee, of het nou voor een hele reis is of voor 10 minuutjes. De meeste meiden nemen gewoon praktisch alles ...