Catrice Welcome To Las Vegas Absolute Eye Colour 'Curtain Up!'

12:00 Nannick 0 Comments


De 'Welcome to las vegas' collectie van Catrice ligt al een tijdje in de winkels. De producten uit deze collectie vond ik niet zo indrukwekkend. Ik was alleen erg benieuwd naar het oogschaduw palette, wat de naam 'Curtain Up' heeft gekregen. Laat de sint dat nou net gehoord hebben, en dat hebben gekocht. Vorige week zaterdag had ik dus dat palette van de lieve sint gekregen. Ik was echt super blij dat ik dat gekregen had. Het palette ziet er sowieso al mooi uit, ook met die letters erop. Al zitten die letters er natuurlijk niet voor eeuwig op. Alle andere palettes van Catrice vallen bij mij goed in de smaak, zal deze dat ook zijn?

Laat ik maar gelijk met de spreekwoordelijke deur in huis vallen: dit palette vind ik echt heel erg tegenvallen. Ondanks dat het palette er zo ontzettend mooi uitziet. Hier kom ik later nog op terug.


Het palette ziet er hetzelfde uit als alle andere Absolute Eye Colour paletten. Doorzichtig, netjes, strak en mooi. Het palette heeft 4 vakjes die samen 8.2 gram leveren. Ook bij dit palette vind ik het jammer dat de vakjes niet allemaal even groot zijn, want ik zou bijvoorbeeld de kleur links boven in het palette vaak gebruiken voor in de crease. De letters vormen samen de naam van de collectie, dat vind ik een leuk detail.


De letters op de oogschaduw vind ik een leuk detail, alleen jammer dat het er na één keer swatchen al vanaf is. Ik had op dát punt toch iets meer verwacht. Ik heb wel geprobeerd om tijdens het swatchen de letters niet aan te raken (zie het vakje met de tekst 'welcome to las'), maar dat was onmogelijk werk ;). Nu is het tijd voor de swatches. En dan komt de teleurstelling om het hoekje kijken...


Dit zijn de swatches. Ik heb ze zonder oogschaduwbasis aangebracht, en ik geloof dat ik er wel 3 keer overheen heb geveegd. Maar alsnog is de pigmentatie minder dan dat ik had verwacht. Dit is absoluut niet wat ik van Catrice gewend ben. De kleuren van de swatches vind ik niet over een komen met de kleuren in het palette. Heel raar, maar ze zien er niet hetzelfde uit. En de pigmentatie is gewoon een stuk minder dan bij de andere paletten (zoals bij het 'OMG I Want That palette). Een voordeel: de oogschaduw was niet korrelig, dus je zult weinig last krijgen van fall-out.


Binnenkort ga ik aan de slag met dit palette, ik wil toch eens weten of het makkelijk/moeilijk is om mee te werken. Waarschijnlijk wel, want de kleuren zijn niet intensief genoeg. Ik hoop dat het lukt om de look goed op de foto te zetten.

Dit palette uit de 'Welcome To Las Vegas' limited edition van Catrice is tijdelijk verkrijgbaar (alleen de maand december nog) voor €4.99. Ik raad jullie dit palette niet aan, omdat de kwaliteit simpel weg niet is zoals we gewend zijn van Catrice. Tenzij je ook met wat mindere pigmentatie tevreden bent!

De 'Welcome to las vegas' collectie van Catrice ligt al een tijdje in de winkels. De producten uit deze collectie vond ik niet zo i...