Review || De enige echte lemony flutter

12:00 Nannick 0 Comments


Ik ben de laatste tijd een beetje slecht bezig geweest. Er zijn al meer dan een week geen nieuwe artikelen online geweest. Sorry daarvoor, ik vind het echt niet leuk. Maar ik heb het zo druk, vooral met school. En ik wil vwo 4 gewoon graag halen en dus staat mijn blog dan voor even op de 2de plaats. Mijn excuses, hopelijk krijg ik de komende weken wat meer tijd voor het schrijven van artikelen! Nu dit even gezegd te hebben gaan we verder waarvoor dit artikel eigenlijk bedoeld was.

Namelijk voor de enige echte Lemony Flutter. Vele bloggers zweren hierbij, het beste middeltje voor het verzorgen van je nagelriemen. Ik wilde Lemony Flutter al een tijdje hebben maar ik heb hem uit eindelijk gekocht op de beautygloss party van Mascha! Ik was erg blij dat er ook een Lush 'kraampje' was. Ik heb Lemony Flutter uitgebreid getest, en ben je benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder!

Lemony Flutter komt in een klein, plastic zwart potje. Zoals veel producten van Lush. Het potje heeft een inhoud van 50 gram. Dit lijkt misschien weinig maar geloof me, je doet er enorm lang mee! Dit is wat Lush zelf zegt over Lemony Flutter:
"Je kunt misschien denken dat het je nooit gaat lukken om een klein potje Lemony Flutter Cuticle Butter op te krijgen voordat de datum verloopt. Zelfs al gebruik je het dagelijks om je nagels en nagelriemen mooi en zacht te houden. Maar, wij gebruiken het ook op onze hielen, ellebogen en tenen. Briljant!"

Dit zijn de ingrediënten die erin zitten, zoals je ziet veel oliën. En toch is Lemony Flutter geen vloeibaar middel van olie, het is te vergelijken met boter. Gewoon een hard goedje.
Fresh Lemon Infusion (Citrus limonum), Shea Butter (Butyrospermum parkii), Beeswax (Cera alba), Lanolin, Soya Oil (Glycine soja), Cold Pressed Organic Avocado Oil (Persea gratissima), Cold Pressed Organic Flaxseed Oil (Linum usitatissimum), Mango Butter (Mangifera indica), Hydrogenated Palm Kernel Oil, Castor Oil (Ricinus communis), Perfume, Cold Pressed Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Lemon Oil (Citrus limonum), Lavender Oil (Lavandula hybrida), Tagetes Oil (Tagetes minuta), Chamomile Oil (Anthemis nobilis), Sodium Borate (Borax), Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), *Citral, *Geraniol, *Citronellol, *Limonene, *Linalool, Methylparaben, Propylparaben. 
De geur van Lemony Flutter is bijna onmisbaar, je ruikt overduidelijk de citroen. Vandaar dat Citroen ook als eerste ingrediënt hierboven staat. Ik vind de geur wel heel erg sterk, maar ik heb er geen last van. Tenzij je de geur van citroen echt niet lekker vind.


Je hebt maar een klein beetje ervan nodig. Het is dus een romige en dikke crème maar als het op je vingers komt, smelt het en word het een soort van olie. De crème kun je goed uitsmeren en het plakkerige en vettige gevoel is na 5-10 minuten helemaal weg. Dat vind ik erg handig, want het is wel irritant als je de hele tijd met vette vingers rondloopt.

Toen ik net begon met het gebruiken van Lemony Flutter waren mijn nagelriemen best stroef, de olie die ik daarvoor gebruikte hielp niet zo goed. Ik had langs mijn nagels allemaal velletjes en wondjes. Toen ik startte met het gebruiken van Lemony Flutter waren de velletjes en wondjes na een paar dagen al verdwenen. Het is een crème dat snel én goed te werk gaat. Mijn nagelriemen zijn een stuk soepeler geworden en ik kan ze makkelijker naar achter duwen.


Ik ben erg tevreden over de Lemony Flutter van Lush. Het werkt goed, snel en ik merk duidelijk verschil. Inmiddels zit Lemony Flutter tussen de spulletjes van mijn dagelijkse routine. Als het ooit op gaat, of als het over de datum is, zou ik het zeker opnieuw kopen. Nog even de plusjes en minnetjes...

Voordelen:
- Werkt snel, je ziet al snel een verbetering
- Maakt nagelriemen soepeler
- Geen velletjes en wondjes meer
- Mooie en strakke verpakking
- Smeert goed uit
- Makkelijk in gebruik
- Trekt snel in
- Je doet er ongelofelijk lang mee
- Voor meerdere doeleinden te gebruiken, wat ik overigens niet doe.

Nadelen:
- De geur van citroen is erg aanwezig
- Te veel inhoud, je krijgt het nooit allemaal op. De prijs zou daarom een stuk lager kunnen, aangezien je het na een jaar toch weg gooit.

Zoals jullie zien duidelijk meer voordelen dan nadelen. Ik vind het een erg goed product en ik snap waarom iedereen hier zo positief over is. Ik ga ondertussen nog even door met het smeren ;)

Ik ben de laatste tijd een beetje slecht bezig geweest. Er zijn al meer dan een week geen nieuwe artikelen online geweest. Sorry daarvoor...