EOTD: Sinterklaasavond

12:00 Nannick 0 Comments


Zaterdagavond hadden wij pakjesavond van Sinterklaas. Ik had van te voren wat nieuwe palettes gekregen van Catrice en die wilde ik graag uitproberen. Ik heb het 'OMG I Want That' Absolute Eye Color palette van Catrice gebruikt. Dit palette wilde ik echt al heel erg lang graag hebben, góh wat een toepasselijke naam zeg ;). Het palette maakt deel uit van het vaste assortiment, dus geen limited edition. Er zitten 4 kleuren in het palette, een zwarte, bruine, lichte kleur en een grijze kleur. Ik heb de bruine, lichte en grijze kleur gebruikt in de look, die ik je nu laat zien!

Pff, mag ik eerst even zeuren? Nu het veel eerder donker word kan ik echt geen mooie foto's meer maken, en ook niet als het overdag donker is of als het regent. Bij dit artikel staat er geen full face foto bij omdat de foto gewoon té lelijk was. Geef het weer maar gewoon de schuld, dan zijn we van al het gezeik af ;). Dankje.


Dit is de look die ik gemaakt heb! Het enige wat ik heb gebruikt is het palette van Catrice, mascara en eyeliner. De lichte kleur in het palette heb ik gebruikt in mijn ooghoeken, de grijze op het bewegend ooglid en de bruine in mijn crease. De bruine kleur heb ik ook nog onder mijn ogen gebruikt. Om de look helemaal af te maken heb ik een subtiele wing eyeliner gemaakt en mascara. En natuurlijk heb ik mijn favoriete tool gebruikt: de blending kwast. Vroeger maakte ik looks zonder blending kwast, hoe heb ik dat kunnen missen?


Het OMG I Want That palette komt van de week nog een keertje langs in de vorm van een review. Zo kun je mijn mening over het palette horen. Je hebt nu in ieder geval de look al gezien ;)

Wat vinden jullie van deze look? En hebben jullie het OMG I Want That palette van Catrice al?

Zaterdagavond hadden wij pakjesavond van Sinterklaas. Ik had van te voren wat nieuwe palettes gekregen van Catrice en die wilde ik graag ui...