Limited Edition || Pupa Milano Jeans n' Roses

12:00 Nannick 0 Comments


Van de week kreeg ik weer een nieuw mailtje van Pupa, en dat betekend dat de nieuwe limited edition bekend is! Zo ook bij deze collectie heeft Pupa weer gekozen voor een prachtige promotiefoto. Terwijl wij hier nog volop in de winter zitten, denken ze bij Pupa alweer na over een nieuwe collectie, vol met prachtige lente kleuren. Genaamd Jeans n' Roses! Hieronder staat wat Pupa zelf zegt over de collectie.
"De lente bloeit dit jaar nog uitbundiger dan voorheen: bloemenmotieven gemixt met jeans accenten om een frisse en romantische lentemake-up te creëren. De focus ligt op de ogen – satijnzacht, puur en elegant getekend met een nuance van pastelkleurige oogschaduw. De sprankelende eyeliner maakt de lentelook compleet door een nieuw contrasteffect dat de ogen doet oplichten. Verleidelijke en glanzende kleuren voor op de lippen waarbij het volume geaccentueerd wordt met een kristaleffect. De wangen zijn delicaat gekleurd met een matte, verhelderende kleur. De nagels zien er levendig, sprankelend en glamoreus uit, dus zeer JEANS N’ROSES!"

Satin-finish baked eyeshadow
 - 01 Blue Jeans, 02 Kelly Green, 03 Grey Silver en 04 Peach Rose
Verkoopprijs: €14.95

Sparkling eyeliner pencil
- 01 Blue Jeans, 02 Kelly Green, 03 Grey Silver en 04 Peach Rose
Verkoopprijs: €12.95

Gloss-Effect shiny lipstick
- 01 Peony Pink, 02 Peach Rose en 03 Sexy Red
Verkoopprijs: 14.25

Maxi shimmer blush duo luminous matt effect
- 01 Peach Rose en 02 Apricot Pleasure
Verkoopprijs: 22.75

Glossy nail polish
- 210 Peach Rose, 311 Sexy Red, 726 Blue Jeans en 727 Denim
Verkoopprijs: 6.25

Dit waren alle producten die in deze collectie zitten. Jeans n'Roses vind ik echt een hele mooie collectie, Pupa heeft gebruik gemaakt van prachtige kleuren. Vooral de kleuren nagellak, super vet! De blush heeft een mooi patroontje (ik ben benieuwd of dat overspray is) en is mooi verpakt. Ik heb zo'n vaag vermoeden dat dit een gewilde collectie gaat worden!

Wat vind jij van de mooie kleuren die gebruikt zijn voor deze collectie?

Van de week kreeg ik weer een nieuw mailtje van Pupa, en dat betekend dat de nieuwe limited edition  bekend is! Zo ook bij deze collect...