Rimmel Moisture Renew lipstick 'Nude Delight 700'

12:00 Nannick 0 Comments


Vandaag staat er een review online over mijn favoriete lipstick van dit moment. Ik heb het over de Rimmel moisture renew lipstick 'Nude Delight' 700, zó dat is een hele mond vol. Ik weet niet wanneer het begon, maar oh wat heb ik deze kleur vaak gebruikt zeg! Deze lipstick heb ik niet eens zo lang, gekocht op de beautygloss party en dat was in oktober, dus ongeveer 3 maanden. En hij is nog steeds een favoriet! Lees verder voor swatches en mijn mening.

Dit is wat Rimmel over de Moisture Renew lipstick zegt:
"De Moisture Renew Lipstick bevat een innovatieve formule verrijkt met 3 moisturisers: collageen, polypeptiden en hyaluronzuur voor ultiem gehydrateerde lippen. De lippen voelen tot 70% meer gehydrateerd en tot 60% zachter aan. Een antioxidant-complex, Vitamine A,C en E en een zonnefilter SPF 20 beschermen je lippen en zorgen voor een topconditie waardoor ze er gladder en zachter uitzien. Het resultaat is verzorgde lippen met maximale kleur en non-stop comfort."

De lipsticks zijn ondertussen al in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. En aangezien ik van nude houd, is ook deze lipstick (voor de verandering) een nude kleurtje!

De verpakking van deze lipstick trok gelijk mijn aandacht, een paarse en chique huls wat je niet vaak ziet. De huls is geheel glimmend, en elke vingerafdruk zie je er op. Doordat de huls zo glimmend is was het nogal moeilijk om foto's te maken, dus je ziet niet de werkelijke kleur van de huls. In het echt is 'ie nog een stuk feller. Op de bovenkant van de dop zit het logo van Rimmel: een kroontje erin gegraveerd.


Hierboven heb ik enigszins geprobeerd om een goede foto te maken van mijn lippen. En nog vind ik het er niet echt 'mooi' uitzien. Voor zover lipswatches mooi kunnen zijn. Maar goed, het is precies dezelfde kleur als dat je op de foto's ziet. Dus daar ben ik wel blij om :) De lipstick is zacht en smeert goed over je lippen. De kleur is compleet mat, geen enkel glittertje te bekennen. Alleen op de foto wel, maar dat komt door de flitser. Meh :(. Deze kleur blijft best lang zitten en overleeft net een kleine maaltijd. Als ik deze lipstick gebruikt heb, merk ik wel dat mijn lippen er een beetje droog van worden. Maar dat is dan ook het enige nadeel wat ik kan verzinnen. Voor de rest is het gewoon een mooi kleurtje wat precies goed bij mijn huidskleur past!


Deze kleur breng ik altijd eerst met een dun kwastje op mijn hand aan en dan vanaf mijn hand op mijn lippen. Met het kwastje kun je heel precies werken, vooral als je met wat opvallende kleuren aan de slag gaat!

Deze lipstick behoord absoluut tot mijn favorieten, de kwaliteit én pigmentatie is ook dik in orde! I'm lovin it! Ik zou zeggen, kies favoriete kleur en kopen! Voor €9.99 kun je de Moisture Renew Lipsticks kopen bij het Kruidvat. 

Vandaag staat er een review online over mijn favoriete lipstick van dit moment. Ik heb het over de Rimmel moisture renew lipstick 'Nude...