Watch and learn || Rudolf op je nagels

20:00 Nannick 0 Comments


Jullie hadden nog een kerst nail- art van mij tegoed. Dus vandaag staat 'ie online, beter vandaag dan nooit, toch? Ik vind het ook zonde om met kerst niks op mijn blog te zetten. Dus voor vandaag een super schattige nail- art. Namelijk een nail- art met Rudolf erop! Terwijl ik dit artikel aan het typen ben, heb ik ook deze nail- art op. Deze nail- art is wat moeilijker te maken dan alle andere nail- arts die online staan. Maar als nog super leuk. Als je verder leest leg ik je uit hoe je deze nail- art kan maken. En geloof me, dat willen jullie allemaal!

De kleuren die ik gebruikt heb op mijn andere 4 nagels is Marilyn & Me van Catrice. Deze kleur vind ik echt heel erg mooi, een rode nagellak met kleine glitters. Echt een perfect kleurtje voor de kerst. Dat is ook de reden dat ik deze kleur heb gekozen voor deze nail- art.

Catrice Marilyn & Me

Je lakt 4 dagen met een rode kleur en 1 nagel sla je over, daar komt rudolf nog op. De nagel waarop rudolf moet kun je lakken met een lichte kleur. Bijvoorbeeld wit, ik gebruikte Mona Lisa Is Staring Back van Catrice. Met een bruine kleur maak je in het midden van de nagel een ovaal rondje tot de uiteinden van je nagel. En je maakt 2 oortjes, aan de linker en rechter kant. Met een rode kleur maak je het mondje, een dun ovaal half rondje. Met de rode kleur maak je ook het gewei. Pak de witte kleur en maak 2 rondjes in het midden van het bruine gedeelte, dat moeten de ogen voorstellen. Je zet ook nog een witte stip op zijn mond, aan de zijkant. Met de zwarte kleur maak je een nog kleiner rondje in de witte oogjes. En als laatste met de roze kleur zet je 2 stipjes op zijn wangetjes :).


En zo heb je dus vet schattig een rudolf op je nagels, misschien een beetje aan de late kant. Maar dan gebruik je het maar als een inspiratie voor volgend jaar ;) Oh, en mijn excuses voor de velletjes rondom mijn nagels. Ik irriteer me er echt mateloos aan.

Wat vinden jullie van deze nail- art? En wat droegen jullie op je nagels tijdens de kerstdagen?

Jullie hadden nog een kerst nail- art van mij tegoed. Dus vandaag staat 'ie online, beter vandaag dan nooit, toch? Ik vind het ook...