Top 3 favoriete parfum

12:00 Nannick 0 Comments


Parfum, een van de lekkerste dingen die er bestaan. Parfumerieën waarbij je met 1 stap in de winkel allerlei geuren tegenkomt. Hoe heerlijk is dat? Inmiddels bestaan er zoveel verschillende soorten parfum, waardoor er voor iedereen wel een lekkere geur is. Ik vind het heerlijk om allerlei geuren te ruiken en te beslissen welke ik lekker vind. Mijn parfum stash is absoluut niet groot, ik maak het eerst graag op voordat ik een nieuwe koop. Vandaag, in dit artikel, laat ik jullie zien wat mijn favorieten parfums zijn. Niet degene die ik ooit één keer heb geroken bij de Douglas, maar een geur die ik telkens weer móet ruiken. Dat zijn de favorieten.

Een top 3 samenstellen was echt niet moeilijk, oké er zijn super veel geuren die ik heel erg lekker vind. Maar als je gaat nadenken zijn er eigenlijk maar een paar geuren waarmee je echt niet zonder kunt. En die je ook maar blijft opspuiten.


Op nummer 1 staat absoluut Gucci Guilty. Deze geur vind ik zo ontzettend lekker. Een hele tijd geleden had ik een sample bestelt en sinds dat ik daaraan geroken heb, ben ik verliefd. Telkens als ik in een parfumerie ben móet ik het geurtje even opspuiten. En dan bedenk ik me telkens weer hoe lekker het geurtje wel niet is. Ik wil het steeds kopen maar ik vind 60 euro voor een geurtje behoorlijk veel, aangezien ik niet zo heel veel geld heb. Het is een zware geur, die je echt de hele dag door blijft ruiken. Té lekker. Op een dag heb ik dit geurtje ook, i promis.


Dit geurtje van DKNY is weer heel anders dan Gucci Guilty. Be Delicious is een fris en licht geurtje, precies het tegenovergestelde van Gucci Guilty. Maar ook deze is net zo lekker als Gucci Guilty. Deze geur heb ik wel echt gekocht, en ik heb hem vanaf toen ik hem kocht nog elke dag gebruikt. Het geurtje blijft niet super lang hangen, maar ik vind het een perfect geurtje voor overdag. Ook omdat je hem niet de hele dag door ruikt. Be Delicious heeft 2 verschillende varianten: Blossom of Apple. Ik vind Apple echt te sterk naar appel ruiken, die geuren vind ik niet zo heel erg lekker.


De 3de favoriet is zo oud, maar oh zó lekker. Nog steeds. Dit geurtje heb ik vorige maand op gemaakt. Voordat ik dit geurtje op had gemaakt was er echt al een hele tijd voorbij gegaan. Het geurtje is van Christina Aguilera, haar eerste parfum. Het is een simpel geurtje maar toch ook weer lekker, het kan voor 's avonds maar ook voor overdag. Deze geur blijft ook niet zo heel erg lang hangen, maar toch lekker. 

Zo zijn er ook nog heel veel andere geuren die ik lekker vind, zoals: 
- Dior, Pure Poison
- Playboy, Play It Rock
- Christina Aguilera, Royal Desire
- Dior, J'adore
- Naomi Campbell, With Kisses

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jou top 3 van je favoriete geuren...

Parfum, een van de lekkerste dingen die er bestaan. Parfumerieën waarbij je met 1 stap in de winkel allerlei geuren tegenkomt. Hoe heerli...