Catrice Hidden World eyeshadow soufflés

12:00 Nannick 0 Comments


Gister zag ik de nieuwe limited edition van Catrice in de winkels liggen, namelijk de 'Hidden World' collectie. Voor het eerst in tijden dat ik de collectie van Catrice weer echt heel mooi vind. Van de vorige collecties werd ik niet heel erg enthousiast, van deze gelukkig wel! De collectie bevat 3 eyeshadow soufflés en 2 daarvan ga ik voor jullie reviewen. De twee kleuren heten: 'Wood You Follow Me?' en 'Yes, I Wood'.

Ik was erg benieuwd naar deze producten omdat ik altijd benieuwd ben of dat lang en goed blijft zitten. Het is natuurlijk anders dan een oogschaduw in de vorm van een poeder. Dit vond ik mooie neutrale kleuren dus ik besloot ze mee te nemen!


De potjes zien er mooi uit, ze zijn van glas dat oogt gelijk een stuk chiquer. Daar hou ik altijd wel van. De verpakking (en dan heb ik het over de doppen) van deze eyeshadow soufflés vind ik er mooi uitzien, het past helemaal in de stijl van de collectie. Er zit 18 mililiter oogschaduw in dit glazen potje. Aan de andere kant vind ik een glazen potje best irritant als je er met je vingers in wilt, maar ik breng dit product altijd aan met een kwast. Na dit gezien te hebben was ik erg benieuwd naar de swatches en hoelang het zou blijven zitten. Want dat is altijd maar afwachten met zo'n product.


De swatches zijn gemaakt met één veeg zonder oogschaduwbasis. Links zie je 'Wood You Follow Me?' en rechts zie je 'Yes, I Wood'. Wow! Super goede pigmentatie! Ze geven allebei super veel glans, love the shimmer! De kleuren vind ik echt heel erg mooi, ze zijn mooi te combineren en goed te dragen voor overdag. 'Wood You Follow Me?' is een mooie donkerbruine kleur en 'Yes I Wood' is een lichtgoude kleur met heel veel shimmer! Deze oogschaduws voelen echt heel grappig en zacht aan. De structuur is zacht en creamy. Daarom vraag ik me wel af of dit niet gaat creasen. Binnenkort zien jullie hiermee een look!


Ik ben heel erg tevreden over deze eye soufflés. Ze hebben een goede pigmentatie, en het zijn mooie kleur! De eyeshadow soufflés kosten €3.49 bij het Kruidvat en ze zijn tijdelijk verkrijgbaar. De derde kleur heet 'Rosy Cosy' maar die heb ik niet. Een mooi roze kleurtje wat dezelfde kwaliteit heeft!

Hebben jullie al iets van de 'Hidden World' collectie gekocht?

Gister zag ik de nieuwe limited edition  van Catrice in de winkels liggen, namelijk de 'Hidden World' collectie. Voor het eerst in ...