Gastartikel || Help! Ik loop achter de mode aan. Wat nu?

12:00 Nannick 0 Comments

Vandaag staat er een ander artikel online dan normaal, namelijk een gastartikel. Dit artikel is geschreven door Kim die bezig is voor de vergelijkingssite "beslist.nl".  

Heb je net dat hippe kleurrijke bloemetjesvest gekocht, blijkt dat die trend alweer over is en dat je een leren jasje had moeten kopen. Herkenbaar? De trends in mode en styling volgen elkaar in razend tempo op en veel meiden zien door de bomen het bos niet meer. Voor je het weet loop je achter de trends aan en is jouw kledingstijl uit de mode.Gelukkig kan dit makkelijk voorkomen worden door een aantal essentials in huis te halen. Door deze essentials op een leuke manier met elkaar te combineren en de nadruk te leggen op de accessoires kun je makkelijk je eigen stijl creëren en er voor zorgen dat je nooit achter de trends aanloopt!

De kunst is om van 2 basiskleuren uit te gaan die goed bij jou passen en om die vervolgens te combineren. Basiskleuren zijn altijd neutraal, dus denk aan donkerblauw, zwart, beige wit en grijs. Als je alle kledingstukken onderling goed combineert, ontstaan er oneindige combinatiemogelijkheden. Zorg er dus voor dat je voldoende broeken, jurkjes, hempjes, rokjes en shirtjes in basiskleuren in huis hebt.

Door middel van accessoires creëer je jouw eigen look en stijl. Denk aan stijlvolle riemen, opvallende sieraden, kleurrijke sjaals, aparte hoeden, gave laarzen en unieke tassen. Door jouw geweldige accessoires val je op! Daarnaast zijn accessoires altijd goede te combineren zijn met je basisoutfits en kan jij  voor dat je achter de mode aan loopt!

Hieronder staan twee voorbeelden met manieren waarop je makkelijk, maar stijlvol kunt combineren door basiskleuren te gebruiken. 


Hoe gebruiken jullie basiskleuren om te kunnen combineren?

Vandaag staat er een ander artikel online dan normaal, namelijk een gastartikel. Dit artikel is geschreven door Kim die bezig is voor de ve...