Gastartikel || Hoe celebrities valentijnsdag vieren

12:00 Nannick 0 Comments

Dit is een gastartikel geschreven door Jasmijn en werkt online bij kadowereld.nl. Ze wilde graag voor lovebeautyandmore.nl een artikel over Valentijnsdag schrijven. Oh, en via kadowereld.nl kan je ook leuke Valentijnsdag cadeaus kopen!


Over een paar weken is het weer zo ver. Valentijnsdag. Overal op de wereld verwennen geliefden elkaar op de dag van de liefde. Valentijnsdag komt uit Amerika en tegenwoordig doet ook ieder stelletje in Nederland wel iets liefs voer elkaar. Maar hoe vier je valentijnsdag als je bekend bent? Maken celebrities er iets heel speciaal van omdat ze veel geld hebt? Blijven je juist om in alle rust tijd met elkaar door te brengen? Of geven zij elkaar helemaal geen valentijnskado? Onderstaande stelletjes vieren het allemaal op hun eigen wijze.

Chris Martin en
Gwyneth Paltrow


Dit stel is al jaren bij elkaar. Ze zijn getrouwd en hebben 2 kinderen: Apple en Moses. Je zou zou zeggen dat zij daarom een saai liefdesleven hebben, maar niets is minder waar. Chris Martin gaf onlangs in een Amerikaans tijdschrift toe dat hij een enorme romanticus is. ‘Dit jaar haal ik alles uit de kast met valentijnsdag’ zei hij. Wat hij daar precies mee bedoelt wilde hij niet zeggen.

Justin Timberlake en Jessica Biel 


In de kerstvakantie vroeg Justin zijn Jessica ten huwelijk en ze zei volmondig ‘Ja’. Dit zal dus zo maar de meest romantische valentijnsdag ooit kunnen worden voor deze tortelduifjes. Justin heeft speciaal voor zijn Valentijn een mooi liedje geschreven. ‘Op valentijnsdag zal ik het voor haar zingen, daarna nooit meer’ wist hij te vertellen.

Brad Pitt en Angelina Jolie 


Brad Pitt zegt dat hij vroeger nooit aan Valentijnsdag deed, ‘Ik had er een hekel aan, totdat ik Angelina ontmoette’. Angelina Jolie heeft blijkbaar heel wat los gemaakt bij aantrekkelijke Brad Pitt. Maar nu Angelina Jolie in verwachting is van hun zevende (inclusief geadopteerde) kind zegt ze dat ze beiden niets aan valentijnsdag zullen doen. Of zal Angelina dit gezegd hebben om Brad op een geweldige manier te kunnen verassen?

Op welke manier verras jij jouw Valentijn dit jaar? Het is misschien niet eens zo gek om daar alvast over na te denken. Een goede planning is belangrijk als je hem op een originele manier wilt verassen en over minder dan een maand is het alweer zo ver.

Dit is een gastartikel geschreven door Jasmijn en werkt online bij kadowereld.nl. Ze wilde graag voor lovebeautyandmore.nl een artikel over...