Limited edition || Catrice 'feMALE'

17:00 Nannick 0 Comments


Catrice heeft ons weer blij gemaakt met een nieuwe limited edition genaamd 'feMALE'. In maart en april 2012 neemt Catrice ons mee naar een wereld waarin boy- style gecombineerd wordt met vrouwelijke elegantie. Een bijzondere collectie waarbij abrikoos en nude tinten gecombineerd worden met grijs, zilver en blauw. In deze collectie vind je andere producten dan normaal, maar met zoals gewoonlijk een  mooie verpakking! Kijk snel verder.

Eye aquarelle duo chalks 

01 Love me gender, 02 Tomboy en 03 Boys are back
Krijt texturen, speciaal voor de ogen! Ogen krijgen een sexy en coole look met pure kleuren en langhoudende dekking. Eye Aquarelle Duo Chalks bestaan ​​uit een fascinerende kleurencombinatie van twee blokjes die aangebracht worden met feMALE Eye Aquarelle Applicators. Cool blauw met helder zilver, donker antracietgrijs met elegant mauve, glanzend abrikoos met subtiel nude. Een bijzondere en coole look is gegarandeerd!
Verkoopprijs €2.99Eye aquarelle applicators 
Een handige applicator is een must voor iedere handtas: de Eye Aquarelle Applicators passen bij de drie nieuwe Eye Aquarelle Duo Chalks. De set is praktisch, stijlvol en ideaal voor onderweg. Niets staat een elegante casual look in de weg.
Verkoopprijs €1.99
Dip powder pen- eyeshadow & liner
02 So suit!
De feMALE Dip Powder Pen is een eyeliner en oogschaduw tegelijk! Het geeft ogen een intense helderheid en krachtige expressie dankzij de poederachtige, zachte textuur. Het dopje bevat geperst poeder dat direct op de applicator terecht komt. De ronde sponsapplicator maakt het mogelijk om een smokey randje rond de ogen te creëren of de poeder royaal als oogschaduw aan te brengen.
Verkoopprijs €3.49
Mascara topcoat 
01 FEMIman
Voor speciale momenten - feMALE Mascara Topcoat wordt over de mascara aangebracht om wimpers van glitter en glans te voorzien. De zilverkleurige geltextuur geeft wimpers een mooie dekking zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Prachtig vrouwelijk en easy-going mannelijk.
Verkoopprijs €3.29
Lip balm tubes 
01 A woman's world en 02 Nude


Verkoopprijs €3.49
Cream to powder blush
01 A woman's world
Een perfect contrasterende combinatie van romig en mat: feMALE Cream to Powder Blush. De blush kan dankzij de romige textuur probleemloos worden aangebracht met de vingers. De textuur wordt eenvoudig verspreid, voelt zijdezacht aan en geeft een poederachtig effect op de wangen. Voor een fris, natuurlijk accent. 
Verkoopprijs €3.49
Soft touch ultimate nail lacquer
01 A woman's world, 02 Nude, 03 Who are blue? en 04 So suit!
Ultiem langhoudend, ultieme dekking en ultieme kleur met een nieuw soft touch gevoel - Soft Touch Ultimate Nail Lacquer by CATRICE. Dankzij de innovatieve techniek voelen de nagels zacht aan. De nagellakkleuren in deze Limited Edition variëren van vrouwelijk, warm abrikoos en nude tot mannelijk blauw en zilvergrijs. Deze rijke kleuren zorgen voor geweldige contrasten en geven je make-up stijl een spectaculair resultaat. Het nieuwe, extra brede kwastje zorgt voor een nog professionelere applicatie met slechts één streek.
Verkoopprijs €2.49
Zoals gewoonlijk heeft Catrice weer erg haar best gedaan om een vernieuwende collectie uit te brengen, wat mij betreft is dat wel geslaagd. Deze limited edition vind je tussen maart en april 2012 in de schappen. Ik ben erg benieuwd naar het kwaliteit van de oogschaduwkleuren, de cream to powder blush en niet te vergeten: de nagellak met extra "soft touch" gevoel. De mascara en de dip powder pen spreken me niet zo aan. En als ik naar de kleuren van de nagellak kijk, heb ik zo'n gevoel dat die het snelst uitverkocht zijn!

Wat vind jij van 'feMALE' ? En zitten er voor jou al echte must haves tussen?

Catrice heeft ons weer blij gemaakt met een nieuwe limited edition  genaamd 'feMALE'. In maart en april 2012 neemt Catrice ons me...