Music at the moment #januari 2012

12:00 Nannick 0 Comments


Het is al weer veel te lang geleden dat ik jullie mijn favoriete muziek van het moment heb laten zien. Of eigenlijk horen. Ik luister heel veel muziek, zonder muziek gewoon geen leven. Al is dat wel een beetje overdreven, maar toch. Ondertussen denk ik wel dat jullie mijn stijl wel een beetje kennen, pop/top 40/dance en house. En zoals ik altijd zeg als ik alleen thuis ben: ik hoop voor de buren dat ze mijn muziek leuk vinden ;). Kijk mee voor meer muziek!


Kijk, zo is het een stuk handiger hé? Ik heb alles in één afspeellijst in iTunes gezet, het is zo een stuk makkelijker en overzichtelijker. Dit is de muziek die ik aanzet als ik op mijn laptop zit. Gewoon een standaard lijstje, wat telkens weer veranderd ;). Omdat een liedje immers niet altijd leuk blijft. Er zijn trouwens uitzonderingen.

Één zo'n uitzondering is het liedje I Hate This Part van de Pussycat Dolls. Dit liedje is al heel oud maar toch blijft het telkens een leuk liedje. Van dit liedje word ik een beetje vrolijk, al was dat denk ik niet de bedoeling van dit liedje...

Het liedje van Ilse de lange, DOLUV2LUVU is nog niet zo bekend. En dat vind ik echt jammer, want dit is volgens mij het eerste liedje van Ilse de Lange wat ik blijf draaien! Geloof me, dat gebeurd niet vaak (wat? nooit!). Ook van dit liedje wordt ik vrolijk en is echt zo'n mee-zing-liedje. Dit liedje moeten jullie gewoon allemaal even luisteren, hopelijk wordt dit liedje wat bekender!

De liedjes You Da One, Talk That Talk en Where Have You Been van Rihanna kan ik ook maar al te vaak horen! Rihanna heeft echt een leuke muziek stijl, die ik echt waardeer. Ik hou van al haar liedjes. Zo ook deze 3, eigenlijk vind ik het hele album leuk. Haar nieuwe album wat ik zo leuk vind heet "Talk That Talk".

Ode To The Bouncer van Studio Killers is een super gaaf nummer. Een nummer om helemaal los op te gaan. Tijdens 3FM Serious Request was dit het meest aangevraagde nummer, de DJ's gingen helemaal los op dit nummer. Ik begrijp ze volkomen!

Het nieuwe liedje van Pitbull genaamd U Know It Aint Love is ook een liedje wat ik non-stop achter elkaar kan luisteren. Zoals gewoonlijk vind ik alle nummers van Pitbull leuk. Precies de stijl waar ik van hou :)

We Keep The Party Rocking van Maseda vind ik ook een typisch nummer waar je zo heerlijk los op kunt gaan, echt zo'n nummer wat blijft hangen en dat deuntje hoor je dan de hele dag door in je hoofd. Al hoor je mij daar niet over klagen, al snap ik wel dat het anderen kan storen...


Dit waren alweer mijn favoriete liedjes van januari 2012. Ik heb niet alle liedjes van de playlist behandeld, alleen de gene die ik echt heel gaaf vind! Eigenlijk ben ik best voorspelbaar met liedjes. Elke keer zit er een liedje van Rihanna of Pitbull bij. De vorige keren was David Guetta populair, maar dat is 'ie nog steeds. Zijn album 'Nothing But The Beat' staat toevallig, nu ik dit artikel schrijf, net aan!

Vanaf nu wil ik jullie 1 keer in de 2 maanden mijn favoriete muziek at the moment laten zien. Al denk ik wel dat ik dat ga vergeten, laat het me weten als je weer wat wilt zien!

Het is al weer veel te lang geleden dat ik jullie mijn favoriete muziek van het moment heb laten zien. Of eigenlijk horen. Ik luister h...