EOTD || Catrice mono eyeshadows

12:00 Nannick 0 Comments


Deze week konden jullie lezen over mijn enthousiasme door de nieuwe Catrice mono oogschaduws. De afgelopen dagen heb ik 'My First Copperware Party' en 'Oh, It's Tofeefull' super vaak gebruikt. Het zijn 2 prachtige kleuren, ja ik weet het; ik val in herhaling. Maar hoe kan ik het anders verwoorden... Laten we het erop houden dat het van mij 2 grote favorieten zijn. In dit artikel laat ik jullie een look zien waarin ik alleen deze 2 kleuren heb gebruikt. Het is een prima look voor overdag en binnen 10 minuutjes was ik ermee klaar :). Handig voor door de week, als ik weinig tijd over heb voor mijn make- up.

Ik heb een highlighter (Bow - Oh So Special palette) in mijn binnenste ooghoek aangebracht en op mijn wenkbrauwbot. Oh, It's Toffeeful bracht ik aan op het bewegende ooglid en blende ik goed omhoog. My First Copperware Party is vervolgens in de crease aangebracht en onder mijn ogen. De donkerbruine kleur heb ik naar boven geblend, niet te hoog maar gewoon tot iets boven de crease. Onder mijn ogen heb ik allebei de kleuren in elkaar over laten lopen. Daarna gebruikte ik de Essence Eye Liner Pen voor een dun lijntje boven mijn ogen. En als laatste de mascara, een oude waar ik de naam niet meer opstaat. In ieder geval geeft deze een rommelig effect op mijn wimpers, excuses hiervoor. Ugh, lelijk.


Gebruikte oogproducten
- Essence oogschaduwbasis
- Bow uit het Oh So Special palette
- 2 Catrice mono oogschaduws 'Oh, It's Toffefull' en 'My First Copperware Party'
- Essence blending brush
- Essence Eye Liner pen
- KHADI kajal potlood
- Mascara waar ik de naam niet meer van weet

Gebruikte gezichtsproducten
- Dagcreme c1000 (ben ik aan het testen)
- Essence concealer stick
- Essence Eyebrow designer
- Catrice Photofinish foundation
- Essence poeder
- MAX Blush


En als laatste nog even een full- face foto. Een blije foto want ik was in een blije bui, vraag me niet waarom want dat was ik gewoon ;). Die mascara zit trouwens echt lelijk, die gaat de prullenbak in. Ik kan me daar echt aan storen, hihi.

Wat vinden jullie van deze look en van de kleurtjes?

Deze week konden jullie lezen over mijn enthousiasme door de nieuwe Catrice mono oogschaduws. De afgelopen dagen heb ik 'My First Cop...