Gastartikel || 5 beauty tips voor Valentijnsdag

12:00 Nannick 0 Comments

Vandaag heb ik weer een gastartikel voor jullie, over hoe je je moet klaarmaken voor Valentijnsdag! Omdat er al een aantal artikelen online staan over Valentijnsdag, heb ik besloten om zelf geen speciaal artikel daarvoor te schrijven. Dit artikel is geschreven door Helena van kaartwereld.nl.


Je hebt alles geregeld voor valentijnsdag. Het restaurant is gereserveerd en je valentijnskaart is verstuurd. Nu begint pas de grote uitdaging: Hoe ga jij er uit zien op de dag van de liefde? Neem de onderstaande tips tot je en jouw valentijnsdag zal gegarandeerd een succes worden!

1. Je haar

Ook al is Valentijnsdag een speciale gelegenheid, je wilt er niet uit zien alsof je zojuist een paar uur hebt doorgebracht met je föhn en stijltang. Uit een evolutionair oogpunt is het zo dat jongens jou het leukst vindt als je er natuurlijk, maar wel verzorgd uit ziet. Dus niet te veel sprayen, maar je haar mooi en natuurlijk stylen.

2. Maximaliseer je wimpers

Transformeer je onopvallende ogen tot een stralende blik met goede mascara. Als je voor opvallende wimpers kiest, heb je verder nog maar een klein beetje make-up nodig. Wil je je wimpers nog eens extra accentueren, maak je ogen dan op met een lichte oogschaduw zodat het zwart van je wimpers nog beter uitkomt.

3. Verzorg je lippen
Lippenstift- vlekken staan geweldig op de wangen van knappe jongens, dus je hoeft niet zuinig te zijn met je lippenstift. Omdat je natuurlijk veel gaat zoenen is het handig om een toplaag met lippenbalsem (met een smaakje!) op te doen.


4. Mooie nagels

Nu zijn je vingertoppen aan de beurt. Kies een mooie nagellak die bij je outfit past. Breng eerst een basislaag aan om nagels te versterken. Als het droog is, breng dan een laag van de gewenste kleur aan, laat het drogen en breng daarna een tweede laag aan. Als je nagels droog zijn, breng dan een sprankelende toplaag voor extra bescherming en glans aan. Vergeet ook je teennagels niet!


5. Verleidelijk geurtje

Verras je date als klap op de vuurpijl met een flirterig en verleidelijk parfum. Dep een paar druppels in je nek en op je polsen en spray in de lucht om de geur volledig over te nemen.

Ben jij al klaar voor Valentijnsdag? Ik hoop dat je morgen een leuke dag hebt :) !

Vandaag heb ik weer een gastartikel voor jullie, over hoe je je moet klaarmaken voor Valentijnsdag! Omdat er al een aantal artikelen onli...