Inspiratie || Walk- in closet

12:00 Nannick 0 Comments


Een inloopkast, wat beter bekend is als een 'Walk- in closet', is de droom van elk meisje die van fashion houd. Veel celebs hebben dat, en het is echt hemels! Het ziet er allemaal zo vet uit. Ik heb zelf ook een inloopkast, maar het ziet er lang niet zo uit als op deze foto's. Een beetje jammer weer.. In dit artikel staan foto's waar je lekker bij weg kan kwijlen. Succes en enjoy de foto's! :)

\


Prachtig. Een inloopkast is zo handig, of het nou groot of klein is. Het neemt in ieder geval een stuk minder ruimte in dan een kledingkast in je kamer. Het lijkt me heerlijk om al mijn kledingstukken op kleur of op patroontjes te organiseren. En om een hele wand met schoenen te zien als je je kast inloopt. Sowieso, het woord 'lopen' bij een kast klinkt al vet. Toch?

En, hoe zit het met jou? Heb jij een inloopkast (groot of klein) of komt de 'walk- in closet' alleen voor in je dromen en op afbeeldingen van iemand anders?

Een inloopkast, wat beter bekend is als een 'Walk- in closet', is de droom van elk meisje die van fashion houd. Veel celebs hebben ...