Swatch || Catrice 'Genius In The Bottle'

15:57 Nannick 0 Comments


De nieuwe producten van Catrice doen langzamerhand zijn intree, in de meeste filialen zijn de schappen alweer bijgevuld met mooie en nieuwe producten die je echt aankijken van 'koop mij'. Klinkt misschien raar, maar toch is het zo. Het is nieuw, en je wilt het hebben. Zo ook met deze nagellak, alleen al op de persfoto zag 'ie er super mooi en apart uit. En in het echt helemaal, wooaaaaaah! Het is niet zo'n kleurtje wat je vaak ziet, dat is denk ik ook de reden waarom ik juist deze koop. Sinds dat ik hem swatchte ben ik er helemaal verliefd op, in hoe ver je verliefd kunt zijn op een nagellak...?


Bij de nieuwe nagellak zit er een ander kwastje in dan gebruikelijk. Het kwastje is veel breder en wat korter. Ik weet niet wat ik nou handiger vind, het vorige kwastje óf de nieuwe. Maar het lakken gaat er niet moeilijker door, dus voor mij maakt het niet veel uit. Het geen wat ik wél handig vind, is dat je minder vaak over je nagel hoeft te strijken aangezien het toch een breder kwastje heeft.

En dan de kleur, zo apart. Ik heb nog nooit zo'n budget kleur gezien. En ja ik zeg budget omdat deze heel erg lijkt op 'Peridot' van Chanel. Google maar ;). Genius In The Bottle is daar een perfecte dupe voor. In het potje zie je echt allerlei kleuren zoals: goud, licht blauw, groen, donkerblauw en paars. Maar in het echt is 'ie toch wel iets anders. Van de kleuren die ik net opnoemde, vallen er een paar van af. Dat betekend niet dat de kleur minder mooi is!


Pretteh hé?


Ik vind de kleur echt prachtig en ik denk dat ik hem echt vaak ga dragen. Meestal heb ik zo van 'oh vet mooi kleurtje, die ga ik vaker dragen' en dan vervolgens nooit meer aanraken, maar bij dit kleurtje is dat anders ;). 
Op de foto's draag ik 2 lagen, meer had 'ie ook niet nodig. Maar hij dekt niet volledig in 1 laag, met 2 lagen is het gelijk een hele andere kleur. Groot pluspunt: de nagellak droogt snel! En als laatste is deze kleur een echte eyecatcher, iedereen heeft er wel iets over gezegd. Me likes ^^).

Genius in the bottle is te koop bij het kruidvat voor €2.49, waarschijnlijk nog niet in alle filialen. Maar daar komt snel verandering in!

Wat vind je van deze kleur? En als je een kleur heel mooi vind, draag je hem dan vaak of is het na 2 keer weer genoeg?

De nieuwe producten van Catrice doen langzamerhand zijn intree, in de meeste filialen zijn de schappen alweer bijgevuld met mooie en ...