Tips || Yay! Vakantie, wat ga ik doen?

12:00 Nannick 0 Comments


Een deel van het koude kikkerlandje Nederland heeft deze week vakantie, waaronder ook ik. Daar ben ik erg blij mee, gewoon de hele week leuke dingen doen. Bloggen, uitslapen, afspreken met vriendinnen, uitgaan, foto's en nog veel meer. Alles is zoveel leuker zonder school en huiswerk. Al is dat huiswerk er wel, maar dat raak ik pas aan op de laatste 2 dagen van de vakantie. Het klinkt allemaal wel leuk, een week geen school. Maar wat moet je nu in godsnaam gaan doen om al die dagen door te komen. Voor mij is het nooit zo moeilijk, maar ik kan me voorstellen dat sommigen daar anders over denken. Daarom voor jullie tips wat je kunt doen in de vakantie!


Maak een stedentrip
Dit is meer een idee als je in het geld zwemt. Niet iedereen heeft hier geld voor, maar het is wel super leuk. Ga een aantal steden af met iemand die je lief hebt, en kijk je ogen uit. Het hoeft natuurlijk niet in het buitenland, want dat is alleen maar duurder. Kijk ook is in de steden van ons land, ik noem maar een paar voorbeelden: Rotterdam (Primark!), Amsterdam, Den Haag of Utrecht. Ik ben zelf in Amsterdam en in Utrecht geweest en het is daar super leuk. Vooral in Utrecht kun je ook mooi wandelen in het centrum enzo. Sommige winkels hebben soms ook actie's waarmee je rond de 10 euro door heel Nederland kan reizen, zoals nu bij het Kruidvat!


Ga de hele dag films kijken
Zie je het vandaag niet zitten om uit je bed te gaan, om je helemaal aan te kleden en je op te maken? Blijf lekker liggen en pak een zooi van je favoriete films. Ga ze non- stop achter elkaar kijken met een bak popcorn en een reep chocola, dat is pas relaxen. De volgende dag ben je weer fit genoeg om op te staan, en om eventueel je gezicht te reinigen door alle chocola (denk aan puistjes).

Een dagje naar het strand
Een dagje naar het strand is altijd leuk, ook al is het iets minder weer. Even lekker uitwaaien op de koude dagen, en lekker bruin worden op  de warmere dagen. Heer-lijk, vooral met je vriendje of een aantal vriendinnen!

Organiseer een meidenavond
Niets is er leuker om 's avonds met je vriendinnen te lachen en te kletsen. Je kunt met z'n allen een maskertje opdoen, elkaar opmaken of je nagels gaan lakken. Altijd leuk zo'n meidenavond!


Zoek een vakantiebaantje
Heb je de hele vakantie nog niks gepland en zie je langzamerhand de bodem in je portemonnee verschijnen? Misschien is het tijd voor een vakantiebaantje, een paar weekjes werken is niks en je verdient er heel snel mee. Oké werken is niet leuk, maar bedenk je dan wat je met al dat geld kunt gaan doen.

Maak een eigen blog
Maak een eigen blog waar je alles op kwijt kan. Je outfits, beauty producten of creatieve uitspattingen. Leuk weetje: zo is lovebeautyandmore.nl ook begonnen.

Ga creatief bezig zijn
Pak de creatieve spulletjes er maar bij, zoek DIY's op het internet en ga het maken. Het is leuk om bezig te zijn en uiteindelijk het goede resultaat te zien. Er zijn genoeg leuke dingen op het internet te vinden, binnenkort komt hier nog een artikel over ;).


Koken en bakken
Cupcakes! Taart! Cake! Wat dan ook, pak een schort een koksmuts en ga aan de slag. Lekker!

Je kamer een make- over geven
Dit doen heel veel meiden, precies hetzelfde als je kast opruimen. Dat is gewoon een klusje perfect voor in de vakantie. Je hele kamer een make- over geven is ook leuk, hello nieuwe inrichting! Bij Ikea kun je ook nog nieuwe accessoires kopen om je kamer op te vrolijken.

Setjes kleding bedenken
Niets is zo irritant als je geen leuk setje in je kledingkast hebt hangen om aan te trekken. Omdat nou 's ochtends te bedenken voordat je naar school gaat, is niet zo handig. Kies wat leuke kledingstukken bij elkaar die goed bij elkaar passen. Maak er des noods een foto van (of schrijf het op) zodat je het niet vergeet.


Foto's maken
Ligt je foto camera al een tijdje in een hoekje stof te happen, dan is het waarschijnlijk nodig om foto's te gaan maken. Probeer mooie foto's te maken van dingen die in je kamer staan, of ga naar buiten en maak mooie foto's van de omgeving. Als je een spiegelreflexcamera camera hebt, probeer dan met verschillende lichtvallen te spelen. Zo wordt de foto een stuk mooier.

Dit waren mijn tips voor in de vakantie, als je je nu nog verveeld.... dan weet ik het ook niet meer. Maar dat zal wel niet :). Hebben jullie nog tips? Deel ze bij de comments!

Een deel van het koude kikkerlandje Nederland heeft deze week vakantie, waaronder ook ik. Daar ben ik erg blij mee, gewoon de hele week l...