Wishlist || Hennes en Maurits

12:00 Nannick 0 Comments


"Yay!", dacht ik toen ik de nieuwe collecties in de h&m online shop zag. Ik ben dol op nieuwe collecties, vooral als het voorjaar er weer aan zit te komen. Wat mij betreft kan dat nu al beginnen! De kledingstukken van deze wishlist voor het voorjaar bestaat dan ook uit wat frisse en zomerse kleuren. Broeken, shirtjes, lipgloss, nagellak en appels komen allemaal voorbij! Kijk snel verder...

Zoals ik al zei, staat deze wishlist helemaal in het teken van het voorjaar. Ik heb genoeg leuke dingen gezien in de webshop, maar ik koos alleen de aller leukste uit om aan jullie te laten zien. Bij sommige dingen staat een hartje, dat betekend dat het een grote favoriet is!


1. Trui €14.95 - Dit is een luchtige trui die ik normaal eigenlijk niet uit zou kiezen. Maar hij kan heel leuk staan op een lichte skinny jeans of gewoon een legging eronder. Het is een kwestie van passen, denk ik.

2. Top €12.95 - Deze top vind ik echt super leuk, ook die tekst! Ook dit shirtje staat leuk als je het met een zwart rokje combineert.

3. Singlet €9.95 - Die tekst alleen al, zo leuk! In de winkel heb ik hem al eens aan gehad en zat 'ie niet fijn, maar volgens mij moet ik gewoon een maatje groter hebben. Erg leuk onder een blazer!


4. Singlet €9.95 - Ook dit hemdje is leuk voor onder een blazer, ik merk dat ik zulke hemdjes echt steeds vaker ga kopen. Nadeel is wel, ze lijken allemaal zoveel op elkaar.

5. Broek €19.95 - Een groene broek, dat is nog echt iets wat ik heel graag wil hebben. Alleen een fel rode broek is niet genoeg, ik wil nog meer! Deze lijkt me erg leuk omdat je hem ook kan oprollen bij je enkels en omdat 'ie wat losser zit.

6. Denim Jeans €14.95 - Deze zwarte broek staat al heel erg lang op mijn wishlist, ik vind het moeilijk om de perfecte zwarte broek uit te kiezen. Maar deze lijkt me wel wat, omdat 'ie lekker skinny is.


7. Mini- nagellak setje €3.95 - Kijk die glitter nagellak, super leuk! Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit heirvan. Dit setje moet ik gewoon hebben hihi.

8. Short €9.95 - Voor de zomer lijkt me dit shortje erg leuk, maar je kan hem natuurlijk ook met een zwarte legging er onder dragen. Multifunctioneel dus ;).

9. Lipgloss €2.95 - Super cute! Een lipgloss in de vorm van een appel, hier ben ik echt heel benieuwd naar. Als ik hem in de winkel tegen kom koop ik het gelijk, zonder enige twijfel.

Dit was alweer mijn wishlist, wow 9 dingen. Ik verwachtte een bedrag boven de 100 euro, maar het is er gewoon net onder. Yeah! Om precies te zijn is het €99.55! Valt mee toch, voor 9 dingen? Degene met een hartje ga ik, denk ik, kopen als ik ze tegenkom in de stad. Aangezien ik vrijdag naar Nijmegen ga. Na afloop laat ik jullie natuurlijk nog een shoplog zien.

Ik was aangenaam verast dat ik zoveel leuke dingen tegenkwam, de laatste tijd is mijn gevoel over de kleding bij de H&M nou niet bepaald enthousiast. Dat is vanaf nu helemaal veranderd! Ik ben toch blij dat ik zulke leuke dingen tegenkwam, nu maar hopen dat ze ook in de winkels liggen!

Wat vinden jullie van mijn wishlist? Wat zijn jouw favorieten?

"Yay!", dacht ik toen ik de nieuwe collecties in de h&m online shop zag. Ik ben dol op nieuwe collecties, vooral als het voor...