Limited edition || Catrice Revoltaire

16:01 Nannick 0 Comments


Catrice heeft weer een nieuwe limited edition voor ons, een collectie waarbij de lichte nude kleurtjes achterwegen zijn gelaten en de felle zomer kleuren naar voren zijn gebracht. Met deze collectie ben je helemaal klaar voor de zomer! Aangezien de vorige limited edition (feMALE) bij iedereen een beetje tegenviel hoop ik dat deze wel in de smaak valt! Ben je klaar voor 'Revoltaire'?

Smokey eyes palette 

- C01 Toxic combination
- C02 Explosive combination
Verkoopprijs €4.49


Velvet Matt Lip Colour
- C01 Colour Bomb
- C02 Nude Alarm
- C03 Bloody Red
Verkoopprijs: €3.00


Lip Brush
Verkoopprijs: €2.99


Powder Blush
- C01 Colour Bomb
Verkoopprijs: €3.99


Ultimate Nail Laquer 
- C01 Innocent Toxin
- C02 Attracting Camouflage
- C03 Colour Bomb
- C04 Colour Of Honor
- C05 Mission Lilac
Verkoopprijs: €2.49


Deze collectie kun je bij het Kruidvat en bij Trekpleister filialen kopen in mei 2012. Dit is een limited edition, dus zoals altijd, tijdelijk verkrijgbaar. Op = op! Wees er dus snel bij als je een paar favorieten ziet. 
Ik weet niet zo goed wat ik van deze collectie moet vinden, het is allemaal wel mooi maar niet dat ik er iets van moet hebben. Waarschijnlijk denk ik straks toch iets anders als ik met tienduizenden dingen tegelijk in mijn hand loop, maar dat laten we even achterwegen ;). De blush vind ik zelf heel erg mooi en ik zou ook wel het groene smokey eye palette gaan kopen. 

Wat vinden jullie van deze collectie? En wat zijn jullie must haves?

Catrice heeft weer een nieuwe limited edition voor ons, een collectie waarbij de lichte nude kleurtjes achterwegen zijn gelaten en de fel...