Swatch || Catrice Million Styles Effect Top Coat "Holo qué tal?!"

12:00 Nannick 0 Comments


Een collectie waar iedereen naar uit keek, de Million Styles Effect Top Coats collectie van Catrice. Een zeer originele collectie met alleen maar nagellak. En niet zomaar nagellak, maar allemaal verschillende effect top coats. Ik wilde ze allemaal hebben, maar toen ik eenmaal oog in oog stond met deze effect top coats vond ik er maar een paar echt uitblinken. Eentje daarvan was "Holo Qué Tal!?". Een geweldige top coat waar jullie vandaag een swatch van zien.

De foto's uit dit artikel zijn trouwens gemaakt met een andere camera, mijn spiegelreflexcamera is namelijk weer weg en moest ik gebruik maken van een simpel compact cameratje van Sony. Meh.

Deze collectie bestaat uit een 8-tal prachtige effect top coats, de namen vind ik echt super leuk bedacht (pluspunt!):
- No Smoke Without Fire
- Million Dollar Baby
- Miss Money Penny
- Shake It! Flake It!
- Return Of The Space Cowboys
- Godfather Of Pearl
- Holo Qué Tal!?
- Have An Ice Day


"Holo Qué Tal!?" is, volgens Catrice, een holografisch lakje. Nou vind ik deze variant geen holografisch effect geven. De naam duochrome vind ik er beter bij passen. Ik heb een zwarte kleur als basiskleur gebruikt, zo komt het effect van deze nagellak het beste naar voren. 

Het is een geweldig mooi paars/blauw duochrome lakje wat een hele mooie paarse gloed geeft over de zwarte nagellak. Deze kleur lakt heel makkelijk en droogt ongeveer net zo snel als alle andere Catrice lakken. Ik kan echt uren naar mijn nagels kijken, zo mooi vind ik ze! Ik denk dat ik deze lak wel het mooiste vind van de hele collectie. De andere top coats spraken me niet zo aan of waren niet bijzonder genoeg.


Ik ben benieuwd of "Holo Qué Tal!?" ook in combinatie met andere kleuren een prachtig effect geeft. Maar met zwart blijft natuurlijk altijd de mooiste combinatie! Natuurlijk is dit niet het enige kleurtje uit de collectie, er zijn nog 8 andere varianten die je nagels lekker laten glinsteren. De andere lakken vond ik niet echt heel speciaal en spraken me niet aan. Dat komt ook omdat ik al zoveel glitterlakjes heb! Ik zou wel snel zijn als je er nog eentje wil bemachtigen, ze gaan heel hard! En er staat maar een beperkte voorraad, zoals altijd bij limited editions.

De top coats van Catrice kosten iets duurder dan normaal, namelijk €2.99 per stuk! Rennen naar de winkel! Heb jij al iets van deze collectie?

Een collectie waar iedereen naar uit keek, de Million Styles Effect Top Coats collectie van Catrice. Een zeer originele collectie met all...