EOTD || 2e paasdag

12:00 Nannick 0 Comments


Yay, het is vandaag alweer de 2e paasdag. Hebben jullie een leuke 1e paasdag gehad? Lekker aan het genieten van paaseitjes en het lekkere eten? Mhmm, het leukste aan al die feestdagen is toch wel het eten en de gezelligheid. Niet? ;) Vandaag laat ik aan jullie zien welke look ik vandaag draag. Ik kan er niks aan doen, het is weer bruin. Bruin is gewoon mijn favoriete kleur. Ik heb het alleen wel anders dan normaal gedaan! Benieuwd hoe? Klik snel verder.

Ik wilde het dit keer niet zo standaard doen, dus geen lichte kleur op mijn bewegende ooglid en geen donkere kleur in de arcadeboog.
Ik pakte allemaal bruine kleurtjes uit mijn stash, van licht- naar donkerbruin. Die kleuren bracht ik allemaal naast elkaar aan, op mijn bewegende ooglid.


Ik begon met het aanbrengen van Bow (witte highlighter) in het binnenste van mijn ooghoek. Daarna kwam "Oh It's Toffeefull". Ik breng alle kleuren even hoog aan, ik heb ze aangebracht tot de arcadeboog. Als 3e kleur gebruikte ik The Mail, daarna was "My First Copperware Party". Helemaal in mijn buitenste ooghoek bracht ik Boxed aan. Die kleur bracht ik een aantal keren over elkaar heen aan, omdat als je gaat blenden het grootste gedeelte van de kleur vervaagt. Nu heb je ze allemaal naast elkaar aangebracht en is je hele ooglid als goed is 'vol' met oogschaduw. Nu gaan we gewoon alles tegelijk blenden, blend het ongeveer tot boven je arcadeboog. Blend het goed, zodat je de overgang van oogschaduw naar geen oogschaduw, bijna niet kunt zien.

Op mijn onderste wimperrand bracht ik Gift Basket aan, met in de hoek Noir. Als laatste stap is het dan tijd voor het kajal potlood op mijn bovenste waterrand en de mascara op mijn wimpers! Bij de onderstaande foto zie je goed dat de kleuren steeds donkerder worden.


Gebruikte oogproducten:
- Essence oogschaduwbasis
- Sleek Oh So Special palette (Bow, The Mail, Boxed, Noir en Gift Basket)
- Catrice mono eyeshadows ''Oh It's Toffeefull" en "My First Copperware Party"
- Hema oogschaduwkwasten
- Rimmel Day 2 Night mascara
- KHADI kajal potlood

Gebruikte gezichtsproducten:
- Hema wenkbrauwpotlood
- Catrice Photofinish foundation
- Essence compact powder
- MAX blush


Ik heb voor jullie natuurlijk ook een face of the day, deze foto is in ander licht genomen vandaar dat het in een keer zo licht is. De oogschaduw komt daardoor wel goed naar voren. Ik vind het een geslaagde look geworden, niet te heftig maar ook niet te gewoontjes. Perfect voor 2e paasdag!

Wat vind jij van deze look?

Yay, het is vandaag alweer de 2e paasdag. Hebben jullie een leuke 1e paasdag gehad? Lekker aan het genieten van paaseitjes en het lekke...