Gastartikel || Signs of spring

12:00 Nannick 0 Comments

Vandaag staat er een gastartikel online van Kim die werkt voor beslist.nl. Ze heeft een leuk artikel geschreven over de komende trends voor in de lente/zomer. Morgen staat er gewoon weer een artikel van mij online!

Weg met de winterjassen en dikke, onaantrekkelijke truien! Nu de dagen wat langer worden en de temperatuur iets stijgt, lijkt de kou bijna voorbij en kijkt de modewereld uit naar het lente seizoen. Hieronder staan een paar trends die je dit seizoen veel zal zien.

Zachte pastelkleuren
Softijs- achtige kleuren, zoals mint groen en suikerspin- roze, zijn dit jaar veel op de grote catwalks gesignaleerd. Chanel, Prada en Louis Vutton gaan helemaal in deze trend op en zelfs de grote warenhuizen zoals H&M en Zara hebben veel lichte pastel kleuren in hun voorjaarscollectie opgenomen. Niet onterecht want de pastel kleuren zien er fris en schoon uit.Sport Couture
Het wordt een actieve lente met de ‘Athletic-gone-couture’ trend. In deze trend zijn veel elementen gebruikt uit de sportwereld. Zo zijn motorjacks, tennis-, golf- en fitnesskleding allemaal terug te vinden, zij het met een ‘high fashion’ uitstraling. Combineer deze items met een paar hippe sneakers en je bent klaar voor een sportieve zomer.


Prints
Of het nou bloemen, beesten, of grafische afbeeldingen zijn, grote prints zijn helemaal hot! Hoewel sommige meiden tijgerprint wat ordinair vinden is er deze lente geen ontkomen aan. Van normale mensen tot bij celebs; het lijkt wel alsof iedereen er dol op is.


Oranje
Niet alleen de Nederlanders lopen dit jaar in het oranje. Marc Jacobs, Steven Alan en verschillende andere designers hebben de kleur voor deze lente en zomer geadopteerd. Een oranje of tangerine jurkje oogt simpel en chic en zijn gemakkelijk en kan makkelijk gecombineerd wordt met gouden sieraden.  Een leuk hakje of zomerse slippers maken het geheel helemaal af.


Doe jij mee met de 'signs of spring'? Of hou jij lekker je eigen stijl aan?

Vandaag staat er een gastartikel online van Kim die werkt voor beslist.nl. Ze heeft een leuk artikel geschreven over de komende trends voor ...