Stylight.nl

14:08 Nannick 0 Comments


Nieuw op het web: Stylight.nl
Ben jij net als ik enorm verslaafd aan winkelen? En heb jij het online shoppen ook al ontdekt? Dan heb je misschien al eens gehoord van Stylight. Deze webshop is onlangs gelanceerd en biedt een online overzicht van de leukste kledingmerken. Om te ontdekken wat deze webshop allemaal te bieden heeft, ben ik voor jullie eens goed op onderzoek uit gegaan. Hieronder de resultaten.

Assortiment
Stylight.nl heeft een groot aanbod aan kledingmerken. Ik noem bijvoorbeeld Vero Moda, Esprit, Miss Sixty, Desigual en Vila. En dan heb ik er slechts enkele genoemd uit de enorme lijst. Voor zowel mannen als vrouwen is er veel kleding te vinden in deze webshop. Broeken, shirts, jurken, accessoires en zelfs schoenen! Ideaal dus als je op zoek bent naar een complete outfit.

Zoekgemak
Ben je gericht op zoek naar een bepaald kledingstuk? Dan kun je met de zoekfunctie rechts bovenin heel gemakkelijk zoeken naar die ene jurk of dat jasje. Zoek je bijvoorbeeld op merk of op kledingstuk, dan krijg je direct de resultaten in beeld (inclusief foto van het product). Natuurlijk kun je ook gewoon zoeken in de lijst met items, waarbij je onder andere kunt selecteren op afdeling (man/vrouw), categorie, merken en prijs.  

Bestelopties
Wanneer je een leuk kledingstuk hebt gevonden, kom je na het klikken terecht op de webshop waarin dit item is gevonden. In die betreffende webwinkel kun je die jas of dat jurkje dan kopen. De betaalwijze en verzendkosten zijn dan ook afhankelijk van de webshop waarin het kledingstuk wordt gevonden door Stylight.Conclusie
Wij vinden de webshop van Stylight een waardevolle aanvulling op de reeds bestaande webwinkels. Simpelweg omdat het kledingstukken uit verschillende winkels in één overzicht laat zien. Een aanrader dus!

Wat vind jij van Stylight.nl ?

Nieuw op het web: Stylight.nl Ben jij net als ik enorm verslaafd aan winkelen? En heb jij het online shoppen ook al ontdekt? Dan heb ...