Let's take a photo #5

12:00 Nannick 0 Comments


Zoals altijd op maandag, een foto-artikel! De afgelopen dagen heb ik helemaal niets online gezet en daar baal ik flink van. Ik hoef nog maar 3 weekjes naar school en dan heb ik eindelijk zomervakantie. Maar voordat die 3 weken om zijn moet ik nog keihard werken om ervoor te zorgen dat ik over ga naar vwo5! Dat wil ik echt heel graag. Ik zal tussendoor zoveel mogelijk proberen te posten, maar ik weet niet of het me lukt. Dan weten jullie in ieder geval de achter liggende gedachte. Geniet van de foto's!


Muisjes, er is overigens geen baby'tje geboren hoor!


Mijn kadootje voor mijn mama voor moederdag. Ik gaf haar deze kadobon voor een overheerlijke manicure bij Nagelstyliste Jo (bij ons in de buurt).


Deze sample van Escada vond ik helemaal onderin een doosje, ik was hem kwijt. En oh my god wat ruikt 'ie lekker. Ik zou er bijna een full size van gaan kopen.


Whatsapp gesprek met lief vriendinnetje Lisan, in dit geval gaat dat nergens over. Haha!


Met Lisan <3


Mijn haar is ontploft na een dagje school, met regen en gesport. Meh :(


Verliefd op deze nieuwe ring van de Claire's. Het is zo'n ring wat om 2 vingers kan. Ik ben overigens niet gelovig, maar ik vond deze ring gewoon heel gaaf!


Rood met glitters, oh yeah!


To-do lijstjes voor Hemelvaart, waar overigens niet veel van terecht kwam. Ahum.


Cookies!


Chocomel, de enige echte!


Voor school moet ik een boek in het Engels lezen, dit boek moest ik gewoon lezen. Ik heb de film al heel vaak gezien, maar toch blijft 'ie leuk. Het boek is overigens ook heel leuk!


Ik kon het niet laten om een Croky "tattoo" te zetten. Dit moest me toch weer denken aan hoe dat vroeger toen ik klein was ging.


Eye of the day! Lichte oogschaduw in de ooghoek, donkerbruin aan de buitenkant en brons in de arcadeboog.


Ontbijt, jonguh.


Met Madelon!


Dit vind ik echt een leuke foto. Een pizzastuk op een pizza- bord met daarboven de tekst "pizza". Hoe cool is dat?


Mijn held tijdens deze dagen! Doei doei droge benen!


Wiskunde herkansen. Ik heb het gepresteerd om een nog lager cijfer te halen dan dat ik al had. Hoe krijg ik het voor elkaar. Serieus. Arwh!


Bloemetjes.


Op school in tussenuren en pauzes weer lekker buiten in het zonnetje zitten. Wat heb ik dat gemist zeg. Echt heerlijk.


Vorige week had ik zo'n 5 ijsjes op school op. Leraren zijn zo gemakkelijk over te halen als het zo warm is.


Ik hou van deze foto, lekker vrolijk en zonnig!


Verfrissing @ school. Aaaaaaaaaaaaah.


ANANAS! Het aller lekkerste fruit ever! Als je mij blij wilt maken kun je ook gewoon met een schaal met ananas aankomen, geen probleem :).


Ik hou ervan als het zo lekker weer is dat je een kort broekje aan kan. Woeh wat was het heet vorige week.


Groene nagels, een goede match met het groene shirtje wat ik die dag aan had. Daar had ik over nagedacht ;)!

Vrijdagmiddag ging ik uit school gelijk naar Lisan en om 6 uur hadden we honger, dus we bestelde voor ons tweeën even wat eten. Wat? De hele buurt had wel mee kunnen eten. Haha! Wij zijn zo slecht in schatten.


Zaterdag besloot ik te genieten van mijn vrije dag, ik heb van 12 tot half 4 in de zon gelegen. Met als gevolg: hele rode benen. My god wat doet dat zeer! Ik ben ov-er-al verbrand, niet leuk!


's Avonds lekker fikkie stoken. Liefde voor de zomeravonden. 


Smeren smeren en nog eens smeren. De volgende keer check ik van te voren of ik me ingesmeerd heb.


De proefwerkweek zit er bijna aan te komen, dus ik ben nu al wat voorbereidingen aan het treffen. De samenvatting voor Maatschappijleer is inmiddels af!


Op bezoek bij oma, met lekker Fanta als verkoeling.


Met de laptop buiten zitten, in de schaduw natuurlijk. 


Lekker zonnnen. 27 graden, lovely!


Happiness!

Dit waren alweer de foto's van de afgelopen 2 (zonnige) weken. Ik heb lekker genoten van het zonnetje, zodra ik buiten kon leren deed ik dat. Over het algemeen ben ik vrij wit, maar het bruine kleurtje komt heel langzaam te voorschijn. Yes!

Wat hebben jullie de afgelopen 2 weken gedaan? Hebben jullie net zoals ik lekker genoten van het zonnetje? Ik ga nog even lekker genieten van mijn laatste vrije dag van dit schooljaar!

Zoals altijd op maandag, een foto-artikel! De afgelopen dagen heb ik helemaal niets online gezet en daar baal ik flink van. Ik hoef nog m...