Make- up || Mijn re-buys

12:00 Nannick 0 Comments


Mijn re- buys, producten die ik altijd maar weer opnieuw koop. Producten die zo fijn dat ik ze niet meer kwijt wil raken. En producten die een plekje hebben gevonden in mijn dagelijkse make- up routine. Ik vind het heel erg leuk om nieuwe producten te testen en te herkennen, maar er gaat niks boven mijn re- buys! Voor vandaag heb ik ze verzameld in één artikel en vertel ik waarom ik ze zo fijn vind.


Catrice allround concealer
Dit palette is voor mij simpelweg een van de beste concealers ever, van alle producten die ik heb getest. Deze concealer is dekkend en heel erg handig doordat er verschillende kleuren inzitten, waardoor je alles bij elkaar hebt. De tweede kleur van links is voor mij het beste rond de zomer en in de wintermaanden gebruik ik de aller lichtste kleur voor mijn witte huidje ;).  Over het algemeen gebruik ik de roze eigenlijk bijna nooit.

Catrice Photofinish foundation

Dit is voor mij dé foundation, perfecte kleur en perfecte samenstelling. Het zorgt er niet voor dat ik als het ware een pannekoek op mijn gezicht heb, dat is iets waar ik echt een hekel aan heb. Bah, het ziet er altijd zo nep uit en onverzorgd. Maar goed, deze foundation vind ik gewoon erg fijn. Ik heb er ook een review over geschreven, die je hier kunt lezen.

Catrice Prime and Fine smoothing refiner

Sinds kort heb ik dit product van Catrice ontdekt, een product die werkt als 'basis' voor onder je foundation. Het zorgt ervoor dat je foundation langer blijft zitten en dat velletjes en lijntjes minder zichtbaar zijn, dat klinkt heel erg goed en gelukkig doet 'ie dat ook. Ik merk het echt wanneer ik deze basis niet draag, groot verschil. Dit product is in een korte tijd een grote favoriet van me geworden!


Essence Eyeliner pen
Dit is de enige eyeliner waarmee ik overweg kan, de rest kan ik echt niet. Hoe vaak ik het ook probeer, met bijvoorbeeld een gel eyeliner krijg ik nooit een strak lijntje. Ha-te-lijk gewoon. Deze eyeliner pen is dan voor mij een perfecte uitkomst. Deze van Essence vind ik fijn en hij droogt (voor een eyeliner pen) niet snel uit. En je doet er ook best lang mee! Tip: bewaar hem op de kop zodat de zwarte inkt naar het pennetje 'loopt'. Hier kun je de review lezen.

Essence Eyeshadowbase
Een uitkomst als je wilt dat je oogschaduw de hele dag goed blijft zitten, ik heb inmiddels verschillende basissen geprobeerd en voor mij werkt die van Essence toch het fijnste. Het is goedkoop en er zit veel in, precies het tegenovergestelde wat betreft de oogschaduwbasis van Catrice. Het doet goed zijn werk, dus dan vind ik het best. Lees hier de review. Wel een grappig dingetje, bij de comments is iedereen er best negatief over terwijl ik er best positief over ben, haha!

Catrice waterproof mascara
Dit is voor mij de perfecte waterproof mascara die ook nog eens goedkoop is, ik zwom er een hele dag mee en de mascara bleef gewoon op z'n plek zitten. Kijk, dat moeten we hebben! Deze mascara zit sinds een tijdje pas in het vaste assortiment.


Essence Lash & Brow Gel mascara

Deze wenkbrauwgel zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen een beetje in vorm blijven zitten, ik moet zeggen dat de werking niet heel erg lang is. Meestal zitten mijn wenkbrauwen aan het einde van de dag weer door de war. Maar op zich is het wel een fijn product!

Essence Tweezer
Deze pincet veert terug en zorgt ervoor dat alle haartjes er makkelijk uit worden getrokken. Hij is een beetje stug en werkt prima voor mij. Ook het printje vind ik leuk!

Hema Eyebrow Pencil 10
Het wenkbrauwpotloodje wat bij de dames met lichtere wenkbrauwen wel bekend is, net zoals bij mij. Ik heb ook lichte wenkbrauwen en dit is precies de kleur van mijn wenkbrauwen. Ideaal als je het mij vraagt!

Wow, ik heb in totaal 10 (waah, rond getal) producten die ik steeds opnieuw koop. Voor alle producten geld dat ze gelukkig in het vaste assortiment zitten, dus ik alle tijd heb om ze telkens weer te kopen. Eigenlijk is alles te koop bij het Kruidvat, haha!

Heb jij ook een paar producten die je telkens weer opnieuw koopt? En als je dat doet, welke zijn dat dan? 

Mijn re- buys, producten die ik altijd maar weer opnieuw koop. Producten die zo fijn dat ik ze niet meer kwijt wil raken. En producten di...