Shoplog || 27/06/2012

12:00 Nannick 0 Comments


Afgelopen woensdag was ik gezellig naar de stad geweest samen met een vriendin (Lisan). In eerste instantie ging ik alleen mee voor de gezelligheid, aangezien ik geen geld van mezelf mocht uitgeven, omdat ik zaterdag genoeg geld wil overhouden voor de Primark. Eenmaal in de stad was mijn gedachte snel veranderd (jammer genoeg). Ik heb mezelf dan ook niet kunnen weerhouden om niets te kopen. Shame on me. In de stad zie ik veel te veel leuke dingen, hoe moet ik daar in gods naam langs op lopen zonder het te kopen. Dat is moeilijk hoor! Maar uiteindelijk ben ik nog tevreden met mijn buit. Het is niet heel erg veel, maar toch wel leuk om te laten zien. Er zitten kleren tussen, maar ook beauty dingetjes! Kijk mee.


De limited edition flessen van coca cola zijn bij de Bijenkorf regelmatig te koop, je ziet ze wel eens langskomen in de vorm van een reclame op televisie. Ik wilde deze flessen altijd al hebben, niet om op te drinken maar als decoratie voor op mijn slaapkamer. De vorige editie (van Karl Lagerfeld) vond ik eigenlijk leuker, maar toen ik ze wilde kopen waren ze al uitverkocht. Nu heb ik de nieuwste limited edition en ik vind ze zo vet! Ik heb ze nu op mijn bureau staan. Ik heb nogal een witte, strakke kamer, dus dan vallen deze flessen lekker op! Mijn moeder vond het niet zo leuk dat ik deze had gekocht, want die had ze in gedachte om voor mijn verjaardag te kopen. Haha, excusez- moi! Per stuk kosten deze flessen €2.25 (helemaal niet veel dus!).


Bij de H&M kwam ik deze broek tegen voor maar €10, hij was in de aanbieding. Een broek van €10 kan ik echt niet laten liggen, hoeveel broeken ik ook heb. Deze broek zit lekker 'baggy' en heeft elastiek bij de enkels. Ik vind hem echt stoer! Doordat 'ie zo losjes zit, is 'ie ook fijn voor in de zomer. Dan plakt het tenminste niet zo erg.


De twee leukste dingen die ik heb gekocht, zijn toch wel deze 2 kledingstukken. Tegenwoordig zie je zoveel meiden rondlopen met een Amerikaanse vlag op haar shirt. Dat vind ik zo vet staan! Bij de New Yorker kwam ik deze tegen, niet te druk maar wel vet! Hij was maar €10. Het kledingstuk wat je links ziet, daar ben ik nog het meest blij mee. Eindelijk een shirtje met een collar! Woehoee! Ik vind het zo enorm chique en schattig staan. Het is een zwart doorschijnend blousje. Ik heb hem nu ook aan, binnenkort zie je daar een outfit of the day van! Ik ben er verliefd op! Dit shirtje kocht ik voor €10 bij de Vero Moda. Hij was in de aanbieding, lucky me!


Soms heb ik wel eens van die avonden, dat ik geen zin heb om mijn haar te wassen terwijl het eigenlijk wel zou moeten. Meestal doe ik het dan gewoon niet, met als gevolg dat de volgende ochtend mijn haar vet is. Meh! Op dat soort momenten is droogshampoo zo enorm handig. Ik las op verschillende blogs dat deze van Andrelon over het algemeen goed in gebruik is, dus die kocht ik maar €4.99 voor 245 ml. Binnenkort kunnen jullie hier een review van verwachten!

Bij elkaar zo'n 6 spulletjes, ondanks dat ik geen geld van mezelf mocht uitgeven, ben ik er heel blij mee. Ik heb alleen de dingen gekocht waarvan ik een 'wauw- gevoel' had. Nu kan ik me geld gaan uitgeven aan de Primark, woehoee! Geld moet rollen zeg ik altijd...

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? Wat vinden jullie trouwens met een shirtje met een collar, leuk of truttig?

Afgelopen woensdag was ik gezellig naar de stad geweest samen met een vriendin (Lisan). In eerste instantie ging ik alleen mee voor de ge...