Tag || Wat zou je niet kunnen missen

17:34 Nannick 0 Comments


Ik had al een tijdje in gedachten dat ik weer een tag aan jullie wilde laten lezen en prompt kwam deze tag om het hoekje kijken. Het is alweer een tijd geleden dus ik vond het wel weer leuk om een tag te schrijven. Deze tag gaat over wat ik niet zou kunnen missen bij bepaalde momenten of in bepaalde ruimtes. Het zijn 14 vragen en ik ga ze allemaal beantwoorden. Veel leesplezier!

Wat zou je niet kunnen missen in je badkamer?
Ik zou zeker weten geen douche kunnen missen! Ik bedoel, hoe lekker is het om na een hete dag lekker koud te kunnen douchen, of na het sporten je bezweette lijf schoon te maken? Een spiegel in een badkamer is natuurlijk ook erg handig, maar ik zou het niet heel erg vinden als die er niet zou zijn. Tegenwoordig kun je die spiegel in een badkamer niet meer weg te denken, maar over het algemeen is de badkamer niet de enige plak waar bij ons een spiegel hangt. Dus om direct antwoord te geven op de vraag: een douche is absoluut een must bij mij!


Wat zou je niet kunnen missen in je slaapkamer?
Oh, moeilijke vraag, want in feite zou ik 2 dingen absoluut niet kunnen missen. Namelijk mijn aller lekkerste bed van de hele wereld en mijn laptop. Een bed is erg handig om in te slapen en je kan er zo lekker op neerploffen na een lange, drukke dag. Aan de andere kant doe ik overdag zoveel met mijn laptop, dat ik die ook niet meer kan missen. Hij staat vrijwel altijd aan. Ik speel muziek af of ben aan het bloggen. Vinden jullie het erg als ik hier dus voor 2 dingen kies?


Wat zou je niet kunnen missen op tv?
Ik kijk niet zo heel erg veel tv en over het algemeen heb ik ook weinig programma's die ik al-tijd volg. Alleen voor dansprogramma's stem ik altijd wel voor in, So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance battle zijn dan ook 2 favorieten. Ik denk als dat vanaf nu nooit meer komt, dat ik nooit meer met volle aandacht tv kijk. Geen dansen op televisie = geen tv. Zo simpel is het ;).

Wat zou je niet kunnen missen in je snoepkast?

Over het algemeen houd ik wel van alle snoepjes, chips en koekjes. Mijn voorkeur gaat altijd wel uit naar koekjes, weet niet waarom. Maar als iemand mij een koekje en snoepje geeft kies ik altijd voor het koekje. Tenzij het zure matten zijn, natuurlijk. Wat betreft koekjes, zijn roze koeken een grote favoriet van mij. Roze koeken en ik zijn gewoon 2 handen op 1 buik, kan niet anders. Ik zal roze koeken voor de rest van mijn leven lekker vinden. Als ik honger heb, dan denk (even serieus) als eerste aan roze koeken. Is dit nog normaal? Roze koeken zou ik dus nooit willen missen!

 
Wat zou je niet kunnen missen op de kamer van je aartsvijand?
Dit vind ik eerlijk gezegd een beetje een rare vraag. Zover ik weet heb ik nog geen aardsvijand. Als ik een aardsvijand krijg, zou ik er een stinkbom neerleggen. Nou we toch bezig zijn, doe ook maar een drol en een stinkdier. Die zal balen dat ze mijn aardsvijand is!

Wat zou je niet kunnen missen in het donker?

Nou, dat lijkt me nogal logisch. Een lampje (duh), om uberhaupt weer iets te kunnen zien. Ik hou er niet van om in het donker rond te lopen, zelfs als ik even in het donker op mijn kamer moet lopen, ik heb altijd een klein lampje aan of mijn mobiel bij de hand. Als het donker is ga ik in alle voorwerpen rare dingen zien, die er in werkelijkheid helemaal niet zijn. Daarom is een lampje wel handig.

Wat zou je niet kunnen missen in je make- up stash?

Ah, dit is zo'n moeilijke vraag, alles vind ik essentieel voor een mooie look. Concealer zorgt voor een mooie egale huid, wenkbrauwpotlood is nodig voor mooi gevormde wenkbrauwen, blush zorgt voor een gezond blosje en mascara zorgt voor mooie opvallende wimpers. Dus wat moet ik nou kiezen? Ik gok dat ik uiteindelijk mascara niet zou kunnen missen, want dat doet toch wel het meeste voor mijn gezicht!


Wat zou je niet kunnen missen in je spiegel?
Dit vind ik stiekem wel een hele rare vraag, een beetje vreemd is 'ie wel. Terwijl die aan de andere kant juist weer heel logisch is. Iets wat namelijk onmisbaar is bij een spiegel is de weerspiegeling van jezelf, je spiegelbeeld dis. Als dat er namelijk niet zou zijn, dan zou de hele definitie van een spiegel noet meer kloppen. Het lijkt me overigens ook niet fijn als je opeens een anderspiegelbeeld ziet dan dat je gewend ben. Wow, nog nooit over nagedacht eigenlijk. Dan zijn deze vragen tenminste nog ergens goed voor.

Wat zou je niet kunnen missen bij je beste vriend(in)?

Mijn beste vriendin, wat jullie misschien wel weten uit 'let's take a photo', is Lisan. Iets wat ik bij haar absoluut niet zou kunnen missen is haar humor. Bij een vriendschap vind ik dat heel belangrijk, het is namelijk niet zo leuk als je vriendschap zo "droog" is en dat er geen enkel grapje kan worden gemaakt. Humor is leuk, ook al lachen we soms helemaal nergens over. Het gaat gewoon om het idee dat we lachen, dat zou ik voor geen goud willen missen.

Wat zou je niet kunnen missen in je handtas?

Lastige vraag, bijna alles wat ik in mijn handtas dump is esssentieel om te gebruiken. Zoals deodorant, geld, pasjes, mobiel, agenda, water, etc. Ik zou echt niet weten wat het belangrijkst is. Ik denk geld? Daarmee kom je namelijk al aardig ver...

Wat zou je niet kunnen missen bij je geheime boek/kist/kast?
 Die heb ik niet. Als ik die wel zou hebben, dan zou een voorwerp met een emotionele waarden zeker niet kunnen ontbreken. Zulke spullen hebben toch altijd wel een belangrijke waarde, die veel voor je betekent en die je nooit zou willen kwijtraken. En moment of gevoel wat je voor altijd wil blijven herinneren.

 
Wat zou je niet kunnen missen op je muur?
Wederom een beetje een rare veaag, maar daar hou ik wel van. Past bij mezelf, nee grapje! Wat zou ik niet kunnen missen aan een muur, goede vraag... Ah, foto's. Als ik naar mijn eigen miren op mojn kamer kijk, zie ik op elke muur minimaal 2 foto's hangen. Leuk detail, nooit opgelet eigenlijk. Maar een muur is anders zo saai, en als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel aan 'saai'.

Woehoe, alle vragen beantwoord. Dit vind ik echt een vet leuke tag, omdat er vragen aan je worden gesteld waar je normaal niet zo snel aan zou denken. Toch leuk dat ik dat nu wel doe. De volgende keer als ik in de spiegel kijk, ga ik me eens goed verdiepen in de gedachte 'wat ik niet kan missen. In de spiegel'. Erg essentieel moet ik zeggen.

Wat vinden jullie van deze tag? Heb jij ook een blog, neem hem dan over, dan kan ik jouw antwoorden ook lezen!

Ik had al een tijdje in gedachten dat ik weer een tag aan jullie wilde laten lezen en prompt kwam deze tag om het hoekje kijken. Het is a...