Celeb Look || Emma Watson

12:00 Nannick 0 Comments


Emma Charlotte Duerre Watson, het liefelijke meisje met haar mooie ronde gezichtje en wat alle kapsels staat. Ik ben jaloers op haar. Op 15 april 1990 is Emma geboren in Parijs (mooie stad om geboren in te worden). Ze is actrice en model, we kennen haar natuurlijk allemaal van de Harry Potter films! Zelfs ik ken haar daarvan, ook al heb ik nooit Harry Potter gekeken maar dat ten zijde. Emma heeft naast haar acteerwerk ook aardig wat mooie make- up looks, die we nu onder de loep nemen.


Emma Watson is echt een mooi meisje. Eerst had ze nog lang haar, maar ze heeft het een tijd geleden na de opnames van de Harry Potter films kort geknipt. Eerlijk gezegd vind ik dit haar veel beter staan. Ze heeft daar echt het pefecte gezichtje voor, rond en lieflijk. Op deze foto draag ze ook een geweldig mooie, neutrale look. De roden lippen maken natuurlijk het hele plaatje af. 


Hier zie je Emma Watson met lang haar. Ik vind het haar allebei staan, volgens mij is zij zo iemand wat elk kapsel kan hebben. Ik ben trouwens verliefd op haar flawless huidje met mooie wenkbrauwen.


Dit vind ik echt een hele vette foto en look! Emma had er voor gekozen om het haar plat te stylen en strak opzij, heel erg gaaf. Zou ik ook zo willen! Haar make- up look is ook nog eens super mooi, blauw met bruin, dat kan ik altijd wel waarderen. 


Ook hier draagt ze weer een neutrale look, wat haar het prachtigst van allemaal staat. Emma heeft niet veel make- up nodig om mooi te zijn! 


Oh my god, wat vind ik deze foto vet! Het haar zit vet gaaf en de ooglook is echt heel mooi. Zwart met goude glitters staat haar dus ook. Deze look zou ik zo graag een keer na willen maken, wat me dus nooit gaat lukken 


Mooie neutrale make- up look, is altijd goed.


Oogschaduw dat naar één punt loopt vind ik echt heel mooi, op de bovenstaande foto heeft Watson dat ook op haar ogen. Met volgens mij iets te weinig slaap. 


Stoere look en foto! Een dikke vette winged eyeliner maakt haar ogen nog mooier, niet eens kleiner. Bij de meeste meiden is dat wel zo, hier zit er nog eentje, zo zonde!


Emma Watson met neutrale make- up, vind ik bij haar het mooist staan.


Net zoals bij deze. Vette armband draagt ze op deze foto trouwens!


Ik vind dat Emma Watson een stuk ouder lijkt nadat ze haar haar heeft afgeknipt. Zo'n verandering. Overigens een erg vette foto!

Volgens mij zijn jullie het unaniem met mij eens als ik zeg dat Emma Watson een enorm knappe meid is met mooie make- up looks, right? Hebben jullie nog ideeën voor een volgende "Celeb Look"? Laat het dan hieronder weten in de comments, mijn inspiratie is op dit moment ver te zoeken.

Vonden jullie het lange haar van Emma Watson mooier staan dan het korte of zijn jullie ook helemaal gek op het korte haar wat ze nu heeft?

Emma Charlotte Duerre Watson, het liefelijke meisje met haar mooie ronde gezichtje en wat alle kapsels staat. Ik ben jaloers op haar. O...