FOTD || Colour with Coolibri

12:00 Nannick 0 Comments


Gister konden jullie mijn enthousiaste review over de Eye Shadow Pens uit de nieuwe limited edition van Catrice lezen. Ik vertelde jullie ook al dat ik er een look mee had gemaakt, die je vandaag dus kunt zien! Het is een kleurrijke look geworden, wat perfect paste bij mijn stemming die dag. Daarbij heb ik ook nog eens een nieuwe lipgloss op, het moet niet gekker worden. Nannick en lipgloss, say whut!? Benieuwd hoe ik de bovenstaande look heb gemaakt? Kijk dan snel verder.

En zoals altijd kan er geen bruine oogschaduw ontbreken bij mijn looks. Ik heb natuurlijk beide oogschaduw pennen gebruikt in één look. Wel zo leuk en wel zo kleurrijk.


Eigenlijk is de look heel simpel, maar hij zorgt voor een leuk resultaat. De blauwe pen heb ik op mijn onderste wimperrand gebruikt. De groene op mijn bewegende ooglid. Ik koos natuurlijk voor de bruine kleur in mijn crease. Ik maakte de look helemaal af met eyeliner en mascara. That's it. De kleuren geven een mooi effect, ook doordat ik blauwe ogen heb. Ondanks dat de groene kleur bijna niet opvalt als ik mijn ogen open heb, is het toch wel mooi.

De dag dat ik deze look droeg, gaven mijn ouders een feestje dus bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn als ik een keer iets op mijn lippen zou doen. Ik koos voor een mooi nude kleurtje van Teez wat mat opdroogt, hier komt binnenkort een review over. Voor het eerst dat ik echt heel enthousiast ben over een lipgloss!


Gebruikte oogproducten:

Sleek Oh So Special palette
♥  Essence oogschaduwbasis
♥  Catrice Eye Shadow Pens 
♥  Essence liquid eyeliner
♥  Eveline Cosmetics Gigantic Mascara

Gebruikte gezichtsproducten:

♥  Catrice Prime & Fine basis
♥  Catrice Alround concealer palette
  Garnier BB- Cream (oude versie)
♥  Essence skin finish
♥  Sleek blush 'Lace' palette
Teez lipstick

Ik ben heel benieuwd wat jij van deze look vindt..? Heb jij deze Eye Shadow Pens na mijn review ook gekocht, zo ja hoe heb jij er een look mee gemaakt?

Gister konden jullie mijn enthousiaste review over de Eye Shadow Pens uit de nieuwe limited edition van Catrice lezen. Ik vertelde jullie...