Nail art || Tribal print

12:00 Nannick 0 Comments


Zo hé, dat is een tijd geleden. De laatste keer dat ik een nail art maakte kan ik niet eens meer herinneren. Een tijdje terug had ik altijd wel een printje of iets op mijn nagels. Nooit droeg ik één kleur nagellak, dat vond ik toen te saai. Grappig om te zien dat ik dat de laatste tijd alleen maar heb gedragen. Ik had er gewoon geen tijd voor en eerlijk gezegd ook niet meer aan gedacht. Vanochtend kwam ik het bovenstaande plaatje tegen en ging er een lampje branden. Ping ping ping! Dit is perfect voor een nail art! Ik pakte mijn nail art pennen en een aantal kleuren er weer bij. Klik verder om mijn creatie te bekijken. 

Ik had van te voren echt geen idee wat ik moest maken. Ik dacht ik zet een paar streepjes, stipjes en golfjes en dan ziet het er al aardig uit. Maar niets is wat het lijkt. Om alles te bedenken is nog best wel veel creativiteit voor nodig. Ik heb uiteindelijk op elke nagel een ander patroon gezet, en het is leeeuk!


Mijn eerste idee was om een tribal nail art te maken met alleen maar pastel kleuren, maar uiteindelijk leek zwart en wit me toch leuker. De kleur die ik als basis heb gebruikt is van Teeez, een mooi mintgroen kleurtje. Past perfect bij de witte en zwarte kleuren. Ik vind hem echt heul moooooi! Favoriete kleur evur.


Kijk, zo moeilijk is het niet. Het is eigenlijk heel makkelijk. Niets hoeft hetzelfde te zijn, je kan alles weer anders doen, want een tribal print is nooit gelijk. Als je een foutje maakt valt het een heel stuk minder op. Nou heb ik ervoor gekozen om mijn rechterhand wel hetzelfde te doen als mijn linkerhand, dus het moet wel netjes. Het moet wel enigszins op elkaar lijken.

Wat een paar streepjes, stipjes en golfjes kunnen doen he ;)! Ik vind het zo leuk staan. Ik heb de streepjes gezet met een dun verfkwastje en de stipjes heb ik gezet met een dottingtool. Als je geen dottingtool hebt, kan je altijd het bolletje van een speld gebruiken. Het resultaat is misschien niet helemaal netjes, maar als nog ben ik er wel blij mee!


Ik ga dit zeker nog vaker doen, misschien ook wel met andere kleuren. Je kunt natuurlijk alle kleuren combineren die je zelf wilt. Op deze site staan een aantal voorbeelden inclusief een filmpje waarin het duidelijk wordt uitgelegd. Ik vind die variant ook erg mooi! Die ga ik de volgende keer maken, denk ik.

De tribal print wordt een echte trend, zowel op de nagels als op kleding. Wat vind jij ervan?

Zo hé, dat is een tijd geleden. De laatste keer dat ik een nail art maakte kan ik niet eens meer herinneren. Een tijdje terug had ik al...