OOTD || Chique & Casual

12:00 Nannick 0 Comments


Vandaag laat ik jullie een outfit of the day zien. Niet van vandaag, maar van vorige week donderdag. Die dag had ik wel een aantal afspraken staan, dus ik bedacht me dat ik daar niet in een joggingbroek en mijn favoriete trui kon aankomen. Terwijl ik er wel veel zin in had om me zo te kleden. Vandaar dat ik koos voor een outfit met een casual én chique tintje.


Dat is dus ook de reden waarom ik deze outfit zo genoemd heb. Het oversized t-shirt en de spijkerbroek maken het een beetje casual, iets wat ik soms té saai vind. De blazer maakt de outfit dan weer helemaal compleet en doet het bijna chique lijken. Grappig hoe één kledingstuk een hele outfit kan veranderen. Ik droeg deze outfit 2 dagen, waarvan 1 dag met simpele zwarte gympen eronder en de andere dag droeg ik de schoenen die je hierboven op de foto ziet. Ik weet niet wat ik leuker vind staan, ik neig een beetje naar de zwarte gympen. Jammer genoeg heb ik die niet op de foto gezet. Volgende keer beter.


Ik hou echt van de broek die ik bij deze outfit draag. Hij zit lekker, hij is onwijs gaaf met al die vlekken en het geeft een stoer effect. Er zitten zelfs studs op de broekzakken! Daar hou ik wel van. Ik heb ervoor gekozen om het t- shirt in de broek te doen vanwege 2 redenen. 1: dan zie je het riempje van de broek beter, het geeft toch een leuk effect en 2: het shirt is een beetje oversized waardoor, als je het gewoon draagt, het hele model van de outfit weg is.


- T-shirt van Primark
- Blazer van Vero Moda
- Riempje van H&M
- Broek van Bleep
- Schoenen van een winkel waar ik de naam niet meer van weet

Ik vind het zelf echt een leuke outfit, het zit fijn en ik voel me er op me gemak mee. Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden?

Vandaag laat ik jullie een outfit of the day zien. Niet van vandaag, maar van vorige week donderdag. Die dag had ik wel een aantal afspra...