Limited Edition || Bourjois "Parisian Lodge"

12:00 Nannick 0 Comments


Bourjois laat met haar nieuwe trend editie "Parisian Lodge" zien dat de jungle look weer helemaal je van het is! Op de foto hierboven heeft het model de groene jungle look op haar ogen, en ook haar nagels zijn voorzien van een jungle- achtige print, wat gecreëerd is door de top coat "Python". Bourjois komt met een 3 dubbele eyeliner, iets wat failproof is. Dus in principe zou iedereen daar mee overweg moeten kunnen. Kijken jullie mee naar deze collectie die vanaf eind augustus in de winkels zal liggen?

"Voor de herfst van 2012 biedt Bourjois je weer volop avontuur en het gevoel er even helemaal uit te zijn… Met de nieuwe make-uplook Parisian Lodge treed je binnen in de etnische luxewereld van de meest nieuwe trends!
Bourjois heeft bovendien uit de mooiste kleuren gekozen om deze ‘jungle fever’-look te creëren, die rechtstreeks geïnspireerd is op de natuur en die natuurlijk weer aan de heersende modetrends werd aangepast. Levendige kleuren en bedrukte stoffen van over de hele wereld mengen zich met de python, de onbetwiste ster van 2012, voor een betoverende en onweerstaanbare schoonheid. Deze herfst ben jij de koningin van de stadsamazones!"

Mascara Volumizer Ultra Black €14.99
Deze mascara zit al langer in het assortiment, en is dus niet speciaal uitgebracht voor deze limited edition. Het heeft 2 stappen (iets wat we een tijd terug bij zo wat alle merken hebben gezien) waarmee je 2 verschillende looks mee kunt maken. Gebruik stap 1 voor de natuurlijke look en stap 2 voor de uitbundige look.Trio Smokey in 13 Brun Wood, 14 Vert Jungle €12.99
2 mooie nieuwe trio oogschaduws met roodbruine- metalic tinten en een groene trio smokey eyes. Met deze kleuren zit je goed voor de herfst! 


Intuitive Liner 02 Noir €10.99
Dan brengt Bourjois nog een geheel nieuw product uit! Een Intuitive eye liner met een 3 dubbele stiftpunt. Hiermee zou je (als je ze horizontaal gebruikt) een prachtig dun lijntje mee kunnen trekken. Het volstaat om de eyeliner met kleine stipjes op de wimperrand aan te brengen.We zullen het zien, wel heel uniek, want dit heb ik nog nooit gezien! Ben benieuwd of het echt zo handig werkt. We hopen dan maar op een drie dubbel zo mooi resultaat!


Lipstick Sweet Kiss 43 Rosé Pomponné €12.50
Deze lipstick in de kleur Rosé Pomponné is niet nieuw en zit in het vaste assortiment. Het geeft je lippen een glanzende en verzorgende finish.


Nagellak So Laque Ultra Shine 47 Rouge Défendu, 39 Jaune Trendy, 21 Cerise noire en 48 Top coat Python €8.50
Bourjois komt met 4 nieuwe nagellak kleuren uit, waarvan 1 een top coat. De eerste 3 kleuren hieronder zorgen voor een ultra shine resultaat, mooie kleuren voor de herfst.


Dit effect creëert de top coat Python, een erg leuk effect, maar zagen we dit niet al eerder bij Dior? Afgezien van dat, is natuurlijk de prijs van Bourjois een tikkie voordeliger. Namelijk maar €8.50. Dan klinkt Bourjois een stuk aantrekkelijker. Deze lak geeft de nagels een schubbenmotief, erg leuk!Ik vind dit echt een super mooie limited edition. Eigenlijk heb ik nog helemaal niets van Bourjois in mijn stash, maar ik vind de Trio Smokey Eye in Brun Wood en de 3 dubbele stiftpunt eyeliner wel erg aantrekkelijk om te kopen. Deze collectie kunnen jullie vanaf eind augustus voor een tijdje bewonderen!

Wat vindt jij van "Parisian Lodge"? En ben jij een groot fan van Bourjois?

Bourjois laat met haar nieuwe trend editie "Parisian Lodge" zien dat de jungle look weer helemaal je van het is! Op de foto hie...