Limited Editon || Pupa "China Doll"

12:00 Nannick 0 CommentsEens in de zoveel tijd wordt mijn mailbox weer verblijdt met een nieuwe limited edition van Pupa. Begin augustus weer, niet alleen mijn mailbox maar ook ik kreeg een glimlach op mijn gezicht. Dit is echt een hele mooie collectie, met een enorm mooie uitstraling! De producten van Pupa hebben altijd een hele luxe uitstraling, iets wat ik echt waardeer bij een make- up product. De prijs van Pupa ligt dan ook wel iets hoger, maar daar krijg je ook heel wat kwaliteit van terug. Deze nieuwe limited edition heet "China Doll". Ook nu is er al weer een herfstcollectie gepubliceerd, die pas in september te koop is! Kijk verder naar de prachtige producten!

Dit is wat Pupa zelf over "China Doll" zegt:
"Herfstkleuren gecombineerd met de kostbaarheid en verfijning van het Oosten om zo een nieuwe en geraffineerde neo-geisha stijl aan te brengen. De kleuren zijn gedecoreerd met verrassende weerschijnende highlights en kostbare parels die een geraffineerd en vrouwelijk allure geven. De ogen krijgen aantrekkingskracht en fascinerende allure met CHINA DOLL EYESHADOW. De nieuwe limited edition MULTIPLAY kleuren voegen maximale intensiteit toe en maken de look compleet. De lippen zijn vol en gedefinieerd door de diepe kleuren van PUPA VOLUME. CHINA DOLL BLUSH omhult de wangen met een zachte en stijlvolle kleur. LUMINYS TOUCH CHINA DOLL PEARLY EDITION versterkt de natuurlijke glans van de huid door pure parels. Zes nieuwe en buitengewone LASTING COLOR nagellakken maken de make-up compleet."  
En dan nu de producten! Yeah!

Wet & Dry Pure Pearl Effect Eyeshadow 
4 mooie oogschaduwkleuren met een prachtige shimmer, volgens Pupa zijn het kleuren die extreem cremig zijn en daardoor makkelijk mengen. Zoals altijd kan je ze natuurlijk nat of droog aanbrengen, aan jou de keus.

- 01 Kimono Pink
- 02 Oriental Dark Violet
- 03 Taupe Opulence
- 04 China Doll Blue

Adviesverkoopprijs: € 15,25

Triple-Purpose Eye Pencil: Kajal, Eyeliner, Eyeshadow
Naast de oogschaduw kun je natuurlijk ook de oogpotloodjes gebruiken voor een nog aantrekkelijkere en betoverende look. 4 nieuwe kleuren die een goede pigmentatie hebben en perfect passen bij de oogschaduws.

- 36 Kimono Pink
- 37 Taupe Opulence
- 38 China Doll Blue
- 39 Eccenric Amethyst

Adviesverkoopprijs € 13,00 


Face Illuminator
Een highlighter! Een highlighter is ervoor, zoals de naam al zegt, om bepaalde delen van je huid op te laten lichten. Deze face illuminator heeft een zijdezachte textuur wat zorgt voor een egaal effect. Het geeft een subtiele mooi glinstering waar jij het wilt! Je kunt dit product ook mixen met je foundation om je hele gezicht een shiny look te geven. 

- 01 Pearly Porcelain

Adviesverkoopprijs € 15,95


Maxi Shimmer Blush Duo
Wat een prachtige blush is dit, met een opdruk waardoor je het product bijna niet meer durft te gebruiken. Een blush met het exclusieve China Doll ontwerp erin. Het heeft een zijdezachte textuur wat zorgt voor een prachtig mooie stralende finish. 

- 01 Rose Bonne Minne & Pearly Porcelain

Adviesverkoopprijs: € 23,00 


Rapid Action Volume Enhancing Lipstick
4 nieuwe kleuren waar, volgens Pupa, iedere vrouw van houdt! Volle kleuren, extreme definitie en verbazingwekkende helderheid. Dat belooft wat! De lippen krijgen naast een mooi kleurtje ook nog 12% meer volume na 7 dagen gebruik. 

- 103 Shanghai Nude
- 303 Pink Desire
- 404 Luxurious Red
- 405 Crimson Decodence

Adviesverkoopprijs €19,50

Glossy Nail Polish
Pupa breng 6 spik splinternieuwe kleuren uit in een ultrafijne parelformule. Het moet zorgen voor een glanzende look op je nagels. Dé perfecte herfstkleuren!

- 214 Lotus Pearly Pink
- 410 Eccentric Violet
- 619 Deep Ruby
- 620 Lucky Red
- 731 Pearly Jade
- 732 China Doll Blue

Adviesverkoopprijs €6,25

Ik vind het echt een super toffe (omg, ik zeg tof) limited edition. Prachtige producten met prachtige kleuren, kan niet missen. Het enige wat me tegenhoud is de prijs. Het zit toch wel aardig boven mijn budget, maar kom op die kleuren kun je toch niet weerstaan? "China Doll" is te koop vanaf september 2012!

Wat vindt jij van deze limited edition?

Eens in de zoveel tijd wordt mijn mailbox weer verblijdt met een nieuwe limited edition van Pupa. Begin augustus weer, niet alleen mij...