lovebeautyandmore.nl in een nieuw jasje

18:37 Nannick 0 Comments


www.lovebeautyandmore.nl heeft weer een nieuwe lay- out! Ik zat er al weer een tijdje aan te denken, een verandering is leuk: maar wat!? Om de zoveel tijd wil ik gewoon mijn site anders, ik hou van veranderingen, want dingen worden bij mij snel saai. Vandaag had ik genoeg van al dat roze en die bloemetjes, ik had zin in iets straks en overzichtelijk. Iets wat helemaal bij mij past. Mijn vorige lay- out vond ik iets té meisjes achtig, niet echt mijn smaak. Deze lay- out is weer helemaal hoe ik het in mijn gedachten had. Ik ben er heel blij mee. 

Het is nu dus: strak, licht, overzichtelijk en breed! Hoewel ik mijn vorige lay- out 6 maanden online had staan, denk ik dat deze nu wel wat langer blijft. Het is mooier en gaat makkelijker met de tijd mee, omdat er niet zoveel poes pas aanzit. Merk je nog iets op wat niet klopt, meld het bij de comments! Als je trouwens nog iets mist mag je dat ook zeggen, ik probeer alles te verbeteren!

Ik ben in ieder geval blij met deze nieuwe touch up! Nu wil ik van jou weten welke lay- out je mooier vindt, de vorige of deze? Is het trouwens fijner dat de site nu breder is of was het smalle, wat ik eerst had, fijner om te lezen? Laat het me weten, ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

www.lovebeautyandmore.nl heeft weer een nieuwe lay- out! Ik zat er al weer een tijdje aan te denken, een verandering is leuk: maar wat!...