Persoonlijk || Let's take a photo #10

12:00 Nannick 0 Comments


Yay! Het is weer tijd voor een nieuwe 'Let's take a photo'! De afgelopen 2 weken vond ik heel leuk, één week daarvan was mijn zomervakantie in Italië en de andere week was rustig thuis. Doordat ik de foto's van Italië al heb laten zien, zijn dit wat minder foto's dan normaal. Maar hopelijk niet minder leuk!


We gaan op vakantie en we nemen mee..? Een heleboel, het paste net!


Strand @ Italië


Kiko make- up, waar jullie vorige week 2 reviews van konden zien (hier,hier).


Outfitje van die dag, de dag dat ik net terug was van mijn vakantie. Na een lange tijd had ik eindelijk weer eens mijn witte blouse aan. Vinden jullie dit chique staan, want als je zwart en wit bij elkaar draagt neig je daar heel gauw naar. Op de verjaardag kreeg ik dan ook aardig wat opmerkingen of ik nog moest werken in een restaurant. Uh nee?


Eindelijk weer eens een ooglook! Dat had ik de afgelopen week in Italië niet kunnen doen, ik genoot!


Perfecte lunch: poffertjes met heel veel poedersuiker. Zowel om 12 uur 's middags als 12 uur 's avonds. Gewoon omdat het kan.


En ja hoor, de vakantie is weer bijna voorbij (de laatste week is net ingegaan). Dat betekend ook dat mijn boeken worden geleverd. Toen ik terug kwam van vakantie stond de hele grote doos me al vrolijk aan te kijken. Dan heb ik ze toch maar gelijk even gekaft.


Uitvinding van de eeuw, nog geen review over geschreven, maar die komt binnenkort wel. Ben echt dik tevreden over deze droogshampoo.


Wat een leven, bank, drinken, eten en tv. Wat wil je nog meer?


Bad ass!


Lisan was vorige week ook weer thuis gekomen, dat betekend veel bijkletsen en afspreken! Het is wat als je elkaar 2 weken niet ziet en spreekt. We hebben 3 uur non stop gepraat, en tot nu toe elke dag elkaar gezien.


Mijn kwastenset die ik via internet bestelde is er eindelijk! Ik bestelde hem via Groupon, voor €25 euro. Ik kan nog niets over de kwaliteit zeggen. Vindt het zo zonde om ze te gebruiken, ze zitten nog zo mooi in de verpakking ;).


Van Lisan als vakantie en verjaardagscadeautje gekregen, kijk hoe schattig? Deze geur is na Gucci Guilty de lekkerste van allemaal!


Shoppingday! Hier zagen jullie gister een shoplog van. Ik ben echt super blij met al mijn spulletjes.


's Avonds moest ik werken en was dit mijn uitzicht, mooi hé?


Mijn Dresden ballerina's weer aan!


Wat is het toch leuk om in de sale te shoppen! Al deze oogschaduws waren €0.50: geen geld dus!


Wat vinden jullie van mijn nieuwe haar? Sexy wah.


Gezellig drankje doen bij een vriendin, lekker buiten zitten.Voordeel van de zomermaanden!


Zaterdagavond gingen we lekker BBQ'en met vrienden van mijn ouders, super lekker en gezellig! Ik vind BBQ'en altijd zo leuk.


Op zaterdagavond aan de Ice Tea, nog net geen 16 (nog 4 dagen).


Ik heb echt een broekentik, telkens als ik in de stad ben wil ik echt een nieuwe broek kopen. Afgelopen keer deed ik dat dus ook. Zoals je kan tellen, heb ik 11 broeken waarvan er nog 2 in de was zitten. Oeps? Het past net tussen de plankjes, ik gok dat het binnenkort tijd wordt voor een tweede stapel?


Mijn lieve vriendinnetjes Lisan en Madelon!


Zitten in tha sun, binnen een paar seconden ging ik alweer naar binnen. Veel te warm!


Gisteravond dacht ik "even" de eindceremonie af te kijken van de Olympische Spelen. Nou, dat "even" zat er dus niet in, aangezien dat het duurde tot 01:15. Ik heb het tot 00:30 gekeken, vond het verrassend genoeg echt leuk! In totaal heb ik meer van de eindceremonie gezien dan van alle sporten, haha!

Ik ga nu genieten van mijn laatste weekje vakantie, eerlijk gezegd heb ik echt wel weer zin om naar school te gaan. Mijn schoolspullen heb ik al gekochten mijn boeken zijn gekaft. Ik ben er helemaal klaar voor! Tot over 2 weken!

Hoe waren jullie weken? En trouwens, hoeveel weken hebben jullie nog vakantie?

Yay! Het is weer tijd voor een nieuwe 'Let's take a photo'! De afgelopen 2 weken vond ik heel leuk, één week daarvan was mijn...