Shoplog 8/08/2012 + 10/08/2012

12:00 Nannick 0 Comments


Nannick heeft net haar kleedgeld van de maand augustus gekregen en ze geeft het gelijk ALLEMAAL weer uit. Jep, that's me. Het blijft lastig om wat geld over te houden voor eventueel andere dingen. Maar dat maakt niet uit, gelukkig werk ik nog. Voor nu heb ik weer wat dingetjes gekocht, over het algemeen veel kleding, maar dat had ik echt nodig! Waarop mensen in mijn omgeving me voor gek klaren, omdat ik echt nog niet genoeg kleding heb (wel dus). Wat ik natuurlijk glashard blijf ontkennen, ik bedoel: een zwarte broek is een fashion must have en die had ik nog niet. Ja, dat kan natuurlijk niet. En argument 2: ik ben bijna jarig en ik wil er wel leuk uitzien (met nieuwe kleren dus). Kijk mee naar mijn geshopte dingetjes, niet alleen kleding overigens!

Ik heb dit allemaal voor €60 euro gekocht, ja ik kan heel goed budget shoppen! Ik ging samen met mijn beste vriendin Lisan. Bij de H&M had Lisan een lichte spijkerbroek en ik een trui, t-shirt en een zwarte broek, ik had meer dingen dan zij en ik was nog goedkoper uit ook nog. Kijk, dat noem ik nou budget shoppen. 


New Look vind ik echt een onwijs leuk kledingmerk, waarvan ik (eerst) dacht dat ze dat alleen verkopen in Engeland. Maar dat is dus niet zo. Bij de V&D is het ook te vinden, en nog aardig groot ook nog. Overal leuke kleding, precies ook onze smaak! Wij natuurlijk helemaal enthousiast. Ik heb 2 dingen bij de New Look gekocht, waarvan 1 dit hemdje. Het is een hemd wat boven strak, en onder wat losser zit. Ik vind hem erg leuk, vooral erg gaaf met een zwarte broek eronder! Deze was €7.99.


Dit shirt kwam ik als eerste tegen en het was liefde op het eerste gezicht. Er staan allemaal fotootjes op, hoe leuk kan het zijn!? Het is een hemd wat aan de achterkant langer is dan aan de voorkant. Ook deze komt van New Look en was €14.99. Ik raad je bij New Look overigens wel aan, om niet naar de Engelse prijs te kijken (in dollars), dat deed ik namelijk wel. Wat lijde tot een iets ander kassabonnetje.


Nu de H&M. Bij de H&M zag ik heel veel leuke dingetjes, alles wat ik meenam naar de paskamer nam ik ook mee naar de kassa. Zo fijn, als alles gelijk goed past. Dit grijze t-shirt was €9.95. Ik vind hem heel erg gaaf. Hij is een beetje losjes, vooral bij mijn nek. Daardoor kan je hem ook schuin dragen. Aan de zijkanten is het shirt wat langer.


Deze trui komt ook van de H&M. Ik heb al zo'n trui, met koraal kleurige strepen, maar deze variant vind ik nog leuker en kon ik dan ook niet laten liggen. Over dit twijfelde ik een beetje, maar later had ik het er toch voor over om door de hele stad nog een keer terug te lopen. Voor €14.95 nam ik deze mee.


Eindelijk heb ik een zwarte broek! Ik ben heel erg goed in het uitstellen van dingen kopen. Mijn vriendin tipte me er laatst op dat ik vorig jaar ook al continu zei dat ik een zwarte broek nodig had, en nu pas heb ik hem gekocht! En wat ben ik er blij mee. Ik was er helemaal niet naar op zoek, was het zelfs een beetje vergeten en ik liep er zo tegenaan. Maar €19.95 bij de H&M. Het is wel een broek wat veel stofjes aantrekt, maar dat maakt niet uit. Het is een 'super slim', dat vind ik echt het lekkerst van allemaal zitten.

Dat waren de kledingstukken, nu over na de beauty spulletjes! Al deze producten heb ik in de sale gekocht voor €0.50. Ik was €2 kwijt voor al deze 4 producten, normaal zou ik daar zo'n €15 euro voor moeten neerleggen. Lang leve de sale!


390 Top Of The Cops - 320 Dalai Drama - 280 Heidi Plum

Super vette kleuren voor maar €0.50, daar kunnen we wel wat mee! De middelste vind ik erg mooi, die had ik nog niet.


670 It's Rambo No.5 - 020 Peach Sorbet

Beide 2 mooie producten! Die blush is jammer genoeg kapot, maar dat maakt op zich niet veel uit. Het blijft een mooi kleurtje!

Ik ben heel erg blij met mijn geshopte spulletjes! En ik weet ook wat ik aandoe op mijn verjaardag (aankomende vrijdag)! Daar kunnen jullie op de dag zelf natuurlijk een echte outfit of the day van zien. 

Heb jij nog wat geshopt in de sale?

Nannick heeft net haar kleedgeld van de maand augustus gekregen en ze geeft het gelijk ALLEMAAL weer uit. Jep, that's me. Het blijf...