Swatch || Essence Colour & Go nagellak "Let's Get Lost"

13:51 Nannick 0 Comments


Zoals jullie wel weten ben ik dol op de Colour & Go nagellak van Essence. Ze hebben een goede kwaliteit en er zitten hele leuke kleurtjes in het assortiment, ik heb er dan ook een aardig aantal van in mijn kast staan. Een van de kleuren die ik laatst had gekocht is 'Let's Get Lost'. Een mooi helder blauw kleurtje wat neigt naar turquoise. En ook met deze ben ik weer erg blij!

Op de foto komt 'ie niet helemaal goed over, hij is nog net wat feller en neigt nog meer dan turquoise. Deze lak had maar 1 laag nodig, iets wat ik niet gewend ben bij de Colour & Go lakken. De Colour & Go kleuren hebben meestal een dunne substantie, waardoor 2 laagjes wel noodzakelijk zijn. 'Let's Get Lost' dekt dus met 1 laagje, bijkomend voordeel dus.


Deze nagellak blijft prima op mijn nagels zitten, zoals elke andere lak. Helemaal nu ik gel nagels heb, dan kan het soms wel 2 weken erop blijven zitten. Echt super lang! Zoals alle andere lakken van de Colour & Go nagellak lakken ze prettig, doordat er een goed kwastje aan zit.

Ik ben enthousiast over deze kleur, lekker fel en goed voor de zomer! Gebruik alleen wel een goede basecoat, want deze kleur geeft enorm af bij je nagelriemen en nagels. Met een basecoat probeer je dat te voorkomen!

'Let's Get Lost' kost €1.25 en is te koop bij het Kruidvat. Wees snel als je nog een aantal Colour & Go nagellak kleuren wilt, want zoals ik je eerder vertelde worden ze vernieuwd en gaan er een aantal uit het assortiment.

Zoals jullie wel weten ben ik dol op de Colour & Go nagellak van Essence. Ze hebben een goede kwaliteit en er zitten hele leuke kleur...