10 random facts about me

17:13 Nannick 0 Comments

Halloooooooo! Ja dames en heren, ik leef nog. Er waren de afgelopen weken weinig tot geen artikelen online, daar heb ik een paar hele goede redenen voor. Allereerst speelde Rome een grote rol, ik ben een week naar Rome geweest en van te voren had ik geen tijd om artikelen te schrijven in verband met het vele huiswerk van school. Ook deze week zag je geen artikelen voorbij komen, dat was om een andere hele persoonlijke reden, maar dat zet ik liever niet op internet. Het was nog al een emotionele week. Ik ben in ieder geval weer bezig met de site, en dat is het belangrijkst!


In dit artikel laat ik je 10 willekeurige feitjes van dit moment weten. Dingen waar ik op dit moment aan denk of gebeurtenissen die hebben plaats gevonden deze dag of deze week. Zo krijgen jullie steeds meer een kijkje in mijn, oh zo interessante, leven. Als jullie het leuk vinden zal ik dit misschien nog wel vaker doen!

Ik ben te perfectionistisch
Jullie weten waarschijnlijk al wel dat ik een echte perfectionist ben. Alles zal en moet perfect gaan. En zoals ik niet vaak genoeg kan zeggen, heeft het zeker ook nadelen. Hier ga ik niet verder op in, dat leg ik wel in een ander artikel uit. 

Mijn rode haren
Een van de grootste random feitjes ever! Nannick = rode haren, rode haren = Nannick. Kan niet anders. Zo grappig hoe mensen mij herkennen door mijn rode haren.Veel vriendinnen zeggen dan ook: 'Ik zag iemand met rood haar, dus dat moet Nannick wel zijn'. Dat vind ik zo grappig. Alsof ik de enige ben die met rood haar rondloopt op deze aarde, in ieder geval niet veel. Bij mij op school 2 of 3 meiden. Morgen ga ik mijn haren weer wat roder verven, je ziet namelijk al een aardige uitgroei. Dan ben ik weer een echte redhead. Yeah!


Lijstjes maken is mijn ding
Ik ben echt een lijstjes maker, lijstjes maken doe ik altijd. Het liefst op papier, dat blijft toch het leukst. Het is altijd fijn om je hoofd leeg te hebben en dat je weer een aantal dingen van je to- do lijstje kan afstrepen. Voor alles heb ik een ander lijstje, zoals: ideeën voor de site, outfits, make- up wat ik nog moet kopen, huiswerk en ga zo maar door. Wunderlist is trouwens de perfecte app voor je iLijstjes! 

Tijd van weinig oogschaduw
De laatste tijd draag ik echt té weinig oogschaduw, eerst vond ik het altijd zo leuk om lang met oogschaduw bezig te zijn. Dat vind ik eigenlijk nog steeds, maar ik heb er de tijd niet meer voor. En hoe vaak mensen zeggen dat je er tijd voor moet vrijmaken, ik kan het nog steeds niet. Zelfs in het weekend niet. Nu doe ik het vaak alleen voor feestjes. Toch jammer, want oogschaduw is zo mooi. Vooral met mijn nieuw palette uit Rome. Waar jullie van de week een mooie review van zullen zien. Van welk merk hou ik nog even geheim.

Een brede muzieksmaak
Op dit moment hou ik van rustige liedjes, maar kan ik ook helemaal los gaan op dubstep. Is het normaal dat je zo'n brede muzieksmaak hebt? Vroeger had ik het niet zo met die rustige nummers, maar nu ineens wel. Ik luister overigens ook nog steeds naar top 40. Van alles wat dus.


Steeds vaker rode lipstick/lipgloss
Een tijd geleden vond ik het eng om rode lipstick of lipgloss te gebruiken. Ik had het gevoel alsof ie-de-reen me aankeek, ik voelde me er totaal niet gemakkelijk mee. Tegenwoordig is dat anders en pak ik veel sneller die felle kleur rood. Ik vind het nu wat leuker staan, omdat het leuk kleurt bij mijn rode haren! 3 keer raden welke kleur lipstain ik morgen opdoe als ik ga shoppen?

Slapen alsof het -20 is
Hebben jullie dat ook? Dat het 's avonds en 's nachts absoluut niet koud in je bed mag zijn. Ik heb er een hekel aan als ik lig te rillen in bed, daar ik doe ik dan ook alles voor om dat te vermijden. Op dit moment slaap ik volgens mijn moeder alsof het buiten -20 is. Ik lig onder een extra dik dekbed, een sprei en een dik fleece deken. Oh ja, en ik slaap ook nog in een warme pyjama! Voor de winter moet ik nog maar wat extra maatregelen bedenken....

De journalist inside
Ik heb het schrijven afgelopen weken echt gemist, zowel op mijn blog als in mijn boekje waar ik verhalen in schrijf. Aankomende weken heb ik het ook druk, maar ik ga zoveel mogelijk proberen te schrijven. 


Ik plan mijn outfits
's Ochtends ben ik te lui om nog te bedenken wat ik die dag moet aantrekken, dus bedacht ik me dat het slimmer is om dat van te voren al te bedenken. Ik kies niet voor een hele week, want ik heb per dag toch een ander idee van wat ik moet aantrekken. Ik heb bijvoorbeeld niet zin om elke dag een rokje aan te doen, hetzelfde geld voor een broek. Nu doe ik de avond van te voren al kiezen, dat is een stuk gemakkelijker. De volgende ochtend aantrekken en klaar! Zo makkelijk was het nog nooit. 

Muziek at the moment
Op dit moment luister ik Beyonce - I was here, omdat dit liedje een mooie betekenis heeft voor deze hele week en in het speciaal voor afgelopen donderdag .

Wat gaat er op dit moment in jouw hoofd om? Vinden jullie dit leuk om vaker te lezen?

Halloooooooo! Ja dames en heren, ik leef nog. Er waren de afgelopen weken weinig tot geen artikelen online, daar heb ik een paar hele goede...