Let's take a photo #12

11:00 Nannick 0 Comments


Yay er zijn weer 2 weken voorbij! De afgelopen twee weken waren, als ik naar deze foto's kijk, erg leuk. School, met tussendoor veel leuke dingen. Waarvan 1 week niet eens thuis geweest en alleen maar leuke dingen heb gedaan. En natuurlijk van vorig weekend: Appelpop. Het artikel zou gister eigenlijk online moeten staan, maar dat kwam even niet zo goed uit. Ik zou zegge: kijk mij naar mijn foto's van de afgelopen 2 weken!


Het zal ook eens niet hé, het lijkt alsof ze elk jaar eerder komen. Binnenkort associeer je pepernoten niet meer met Sinterklaas en is het het hele jaar door gewoon in de winkel te koop. Zo op zich best lekker zijn. Maar het is leuker als het alleen rond een bepaalde tijd van het jaar te koop is.


Via internet kwam ik een site tegen waarop je je eigen iPhone/iPod Touch case kan maken met al je Instagram foto's. Ik vond het een super leuk idee en was al helemaal enthousiast bezig, tot dat ik zag hoeveel ik ervoor moest betalen. €35, dat vind ik toch iets te veel. En bovendien is mijn iPod toch langzamerhand aan het doodgaan, waarom zou ik er dan nog een mooi hoesje voor kopen? Het enige waar hij voor functioneert is als wekker.


Dit bericht van Lisan stond er op mijn rekenmachine tijdens wiskunde. Lief toch?


Outfit of the day, met mijn geliefde rose-gouden horloge! Overigens niet zo'n beste foto.


Ik haat het om het 's nachts koud te hebben dus nu heeft mama voor mij een mega zacht en warm fleece- deken voor me gekocht. Wat zal ik voortaan lekker slapen. Ik sleep hem overal mee naar toe, zelfs als ik ergens ga logeren!


En hij ligt heerlijk!


Waarom blijft een french manicure bij mij nooit langer dan één dag zitten? Meh.


Chillen @ bed. Hier was ik bezig voor Geschiedenis, een van de vakken waar ik absoluut niet goed in ben. Ik leer me kapot en haal nog onvoldoendes, best knap op zich.


Vrijdagavond is meestal een filmavond. Dit keer ging ik naar Lisan en keken we samen met haar zusje en een vriendin 'The voice of Holland'. Leuk programma vind ik dat!


En jeetje wat was het koud buiten. Ik was verstopt in mijn sjaal.


Like a boss.


Allemaal kleurrijke bandjes, ik had er weer een nieuwe bij gekregen. De voorste, deze komt uit Griekenland.


Pizza- time!


Naast roze koeken mijn 2de liefde, tompoucen!


Dit is echt zo leuk. Ik "woon" met Lisan 2 weken in ander huis. Haar oom en tante zijn op vakantie, dus wij mogen op hun huis passen. Echt super vet. We moeten ondertussen wel gewoon naar school, maar wel super gezellig. Dit nam ik allemaal mee. Kijk, zelfs mijn dekentje!


Chillen voor de tv, zo heerlijk om voor een tijdje niet thuis te zijn. Ik wil echt snel op mezelf gaan wonen, of met een vriend (die ik nu nog niet heb).


Met lieve Lisan!


Na school kwamen Lisan en ik "thuis" en was het echt super lekker weer, dus besloten we buiten te gaan leren en te gaan chillen. Heer-lijk!


Genieten van het zonnetje!


Op de tweede dag aten we broodje hamburger met slaatje, samen met Puck en Aniek. Gezellig buiten gegeten. Ik sta hier overigens alles behalve leuk op.


OHYEAH! Ik had een glas melk met een koe erop, hoe leuk is dat? Dat maakt mijn ochtend compleet. Even serieus...


Verzin hier maar een onderschrift bij...


Hoi, ik fiets!


De 4e dag aten we pizza en kwam Sjoerd (mijn broertje) eten. Mijn pizza was overigens niet zo heel goed gelukt, hij was aan de rand zwart. Waarom altijd bij mij?


Ik kan serieus niet overweg met panty's. Deze had ik 1 dag aan en er zaten gelijk al 2 ladders in. Toen ik ging dansen werd het alleen maar erger, oeps..


Outfit of the day.


De lucht was echt mooi.


Deze foto maakte Kirsten en ik tijdens het fietsen, zijn wij niet pro? Fietsen en foto's maken tegelijk. Dat is best moeilijk overigens.


Pannenkoeken bakken voor deze lieverds. De eerste was overigens aangebrand, zoals mijn moeder altijd zegt: "De eerste pannenkoek gaat nooit goed". Goed excuus toch?


Pepernoten, zowel mét als zonder chocolade. Met chocolade blijft nog altijd mijn favoriet. Jammer dat ze zo snel op waren, er zit steeds minder in die zakken. Of eet ik nou zo veel?


Weer een bandje erbij: van Appelpop!


Gek momentje in de trein, geen commentaar.


Zonsdag kwam Roel bij ons eten, en moest er natuurlijk een foto worden gemaakt omdat 'ie dan bij 'Let's take a photo' zou komen! ;)


Met de lieve meiden naar Appelpop, van links naar rechts: Lisan, Kirsten, ik en Madelon.


Yaaaaaaaay, So You Think You Can Dance is weer begonnen. Ik vind dat zo leuk om te kijken!


Chil- sessie numero II.


Één woord: prachtig! Deze foto stuurde mijn nicht zomaar even via Whatsapp.

Aankomende dagen "woon" ik nog in een ander huis en donderdag ben ik weer lekker thuis. Daar heb ik op zich ook wel zin in, niet dat het niet leuk is met Lisan, maar het is fijn om weer thuis te kunnen zijn. Dan ben ik één week thuis en dan ga ik alweer naar Rome. AAAAAAAH, DAAR HEB IK ZIN IN!!!!!

Fijne dag vandaag!

Yay er zijn weer 2 weken voorbij! De afgelopen twee weken waren, als ik naar deze foto's kijk, erg leuk. School, met tussendoor vee...