Vandaag is dé dag!

10:51 Nannick 0 Comments


Vandaag is het 23 september 2012, de dag waar ik al 3 jaar naar uitkijk. Vandaag is dé dag. Dé dag waarop ik eindelijk naar Rome ga! De werkweek van vwo 5 gaat bijna beginnen. Ik heb er ongelofelijk veel zin in, zoveel dat ik vanochtend niet eens normaal kon uitslapen. Zenuwen zijn altijd de baas. Ik zit hier al stuiterend dit artikel te typen, zo blij ben ik. Het is niet leuk om thuis een week te missen, maar de week die ik in Rome ga krijgen, zou ik voor geen goud willen missen!! Mijn koffer staat al klaar om naar het vliegveld vervoerd te worden, ik heb me daarbij strikt aan de regels gehouden: 13,4 van de 15 kilo gebruikt. Alles past er maar op één manier in, dus dat is lekker handig voor de terugreis (NOT). Ik ben al lang blij dat ik alles wat ik mee wilde nemen, gewoon mee kan nemen. Hoe ik dat op de terugreis doe, zie ik vanzelf wel.

Ik moet 2 uur op school zijn, waar we vervolgens met z'n allen naar het vliegveld in Rotterdam rijden. We nemen het vliegtuig van 17:40 en komen ongeveer 2 en half uur later in de aller mooiste stad van de wereld aan: ROME! Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat ik er onwijs veel zin in heb.


Wat de site betreft, zullen er weinig artikelen online komen. Alleen de Let's take a photo van morgen. Afgelopen week heb ik geen tijd gehad om artikelen te schrijven voor die week en aankomende week. Daar baal ik best van, maar het is nou eenmaal zo. Daar in Rome heb ik geen internet, dus ik kan ook daar niet schrijven. Al had ik daar internet, zou ik het nog niet doen. Ik wil er 100% van gaan genieten!

Ik ben 29 september weer back in town, en vanaf dan ga ik weer lekker artikelen schrijven. See you soon!

Vandaag is het 23 september 2012, de dag waar ik al 3 jaar naar uitkijk. Vandaag is dé dag. Dé dag waarop ik eindelijk naar Rome ga! De w...