Bling bling bij de Bourjois 'Soir de Paris' kerstcollectie

11:00 Nannick 0 Comments

Yay, mijn mailbox stroomt vol met allemaal persberichten over mooie kerstcollecties. De collecties rondom de kerst zijn, wat mij betreft, de mooiste collecties van het hele jaar. De kerst editie bevat altijd mooie en bijzondere producten met een grote portie glitters. En ja, daar houd ik wel van! Zo ook deze limited edition van Bourjois genaamd 'Soir de Paris'. Kijk je mee naar welke prachtige make- up producten er in deze collectie zitten?


Bourjois over 'Soir de Paris':

"Fascinerend, intrigerend en betoverend… wanneer de klok middernacht slaat, vertalen de kleuren van Parijs zich in de Kerstcollectie 2012 van Bourjois! De harmonieuze blauwtinten en het verzilverde licht aan de nachtelijke hemel van Parijs vormden de inspiratie voor een make-up look boordevol mysterie en magie: in deze nachtelijke, glamourrijke sfeer lijkt alles mogelijk, van de meest geweldige feesten tot aan de mooiste ontmoetingen. Als absoluut verleidingswapen wordt de oogopslag verrijkt met een aura van blauwtinten, bijna onwerkelijk dankzij subtiele vleugjes zilver die met het licht spelen. De nagels roepen de duistere reflecties van de Seine op, voorzien van een diepe en betoverende kleur blauw met subtiele lichtpuntjes.De lippen zijn glad, voluptueus en volledig transparant voller gemaakt. Als finishing-touch van deze look laten fijne, verzilverde parelmoerdeeltjes de rug en schouders betoverend fonkelen. 

Laat je meevoeren door de magie van een nacht in Parijs."

Smokey Trio €12.99
2 nieuwe Smoky Trio’s komen de khôl- effectten moderniseren: klaar voor het feest en voorzien van glinsterende pailletten!
- 15 Bleu Nuit
- 16 Gris Party


Khôl Potloden & Contour XL €7.99
Om nog meer diepte aan de blik te geven en om de smoky eyes te voltooien is dit potlood
onmisbaar. Een lange houdbaarheid van 16 uur en bevat 45% meer inhoud dan de normale potloden van Bourjois. 
- 66 Noir Expert XL
- 67 Ultra Black XL
- 68 Noir Sparkling XL


Mascara Volume Glamour Ultra Black €12.99
Maak je mooiste make-up van de avond af met Mascara Volume Glamour Ultra Black
voor een fascinerende blik tot en met je wimpers! Dankzij de verrijkte formule met ultrazwarte minerale pigmenten biedt deze mascara een diepe kleur. Trouw tot aan het einde van de nacht blijft de formule onberispelijk zitten dankzij een fixerende samenstelling, in combinatie met een filmvormend bestanddeel en een vluchtige olie.Gloss Effect 3D n.18 Transparant oniric
Om plaats te maken voor de intensiteit van de blik, blijven de lippen discreet, maar zeker niet minder sensueel met hun sluier van licht door deze lipgloss. Met een houdbaarheid van 8 uur.


Nagellak 1 Seconde €8.50
Als ultiem eerbetoon aan Parijs bij nacht, worden de nagels voorzien van een
glinsterend blauw en zilver, als de echo’s van de weerspiegeling die de Seine bij nacht 
bekleedt.
- 16 Bleu Moonlight
- 17 Gris NightomicZilveren Paillettenspray €10.59
Omdat onze elegante, korte avondjurken niet zonder een sublieme huid kunnen, 
verlicht een fijne regen van talloze verzilverde sterren de huid van de rug en 
schouders. Je kan dit gebruiken voor zowel lichaam als haren. En dat was 'm alweer! Ik ben, wederom, erg enthousiast over deze kerstcollectie. Ik had ook niet anders verwacht van Bourjois. Bourjois heeft goed gebruik gemaakt van speciale producten, denk aan de zilveren paillettenspray. De oogschaduw en nagellak kleuren passen perfect bij de kerst en andere feestdagen. Alle producten bevatten een lichte shimmer, zo krijg je een mooie en feestelijke look! Vooral het grijze smokey eye palette ziet er erg mooi uit. Aangezien mijn ervaring met Bourjois heel goed is, neem ik aan dat de pigmentatie bij deze paletten ook wel goed zit. Het blauwe palette is een mooi begin om eindelijk eens blauwe oogschaduw te gaan dragen, nee dat is niet ouderwets. Kijk nog maar eens naar de campagnefoto, dan hoop ik dat jouw mening is veranderd.


Wat vind jij van deze nieuwe kerstcollectie van Bourjois? Ik ben er in ieder geval super enthousiast over! Hij ligt nu in de winkels bij de Douglas en drogisterijen!

Yay, mijn mailbox stroomt vol met allemaal persberichten over mooie kerstcollecties. De collecties rondom de kerst zijn, wat mij betreft, ...