Let's take a photo #19

11:00 Nannick 0 Comments


Dit keer een Let's take a photo op de dag voor kerst. Op de dag van kerstavond, vandaar deze leuke kerstfoto als eerste foto. Wij vieren voor het eerst met z'n vieren kerst met cadeautjes en we hebben besloten om voor elkaar cadeaus te kopen. Dus ik koop samen met mijn broertje ook cadeaus voor onze ouders. Super leuk! Ik zit nu op de bank, en als ik een blik recht naar voren werp, zie ik meer dan 20 cadeaus onder de kerstboom liggen. Oeh, wat en hoeveel zou ik krijgen? Ja, ik ben nieuwsgierig.


Mini shoplogje! Op school had ik een paar tussenuren dus ik besloot het dorp in te gaan en deze spulletjes te kopen. Mijn droogshampoo was op dus ik had een nieuwe nodig. Over het 1 minuut masker van Andrélon had ik zoveel goeds over gehoord, dat ik hem wel moest proberen. En ik kan je vertellen, ik ben erg enthousiast!


De hema Lip Balm krijtjes, ehh sticks. Favorieten van de week.


Kijk mijn super foute kerstboom eens shinen. Ik vind hem echt super cool!


Onze kerstboom in de woonkamer!


Kerst nagels wiehoe! Hier draag ik een fel rode nagellak van de Hema, waar ik de naam even van kwijt ben en een glitter top coat van Kiko. Echt een leuke combinatie!


Laatste weekje school: nog even die hard leren. Hier was ik in mijn chill outfit franse woordjes aan het leren voor mijn laatste proefwerk van 2012.


Yeaah Serious Request is weer begonnen, rond kerst sluiten 3 DJ's van 3FM zich op in een glazen huis. Dit jaar staat het glazen huis in Enschede. Ze draaien platen die mensen aanvragen en geld voor geboden hebben. Ik vind het echt een super gaaf initiatief, en ook leuk om naar te kijken. Met Serious Request is het kerst plaatje helemaal compleet. Echt top! Wij kijken het hier echt 24/7. Soms echt letterlijk.


Wat een lief kopje heb ik toch, als dat de dag niet goed begint weet ik het ook niet meer.


Mijn to- do lijstje voor in de vakantie. Dan denk je vakantie te hebben, moet je uiteindelijk nog van alles doen. Alle leraren zeggen zo van: "Ja, in de vakantie heb je daar zat tijd voor". Maar als iedereen dat zegt, dan loopt mijn planning over en dan ga ik het ook echt niet allemaal maken. Ze kunnen de pot op, ik heb vakantie.


Ja dit schiet lekker op. Niet dus. Elk jaar krijg ik een december kalender, en ik heb nog nooit iets gevonden. Zelfs niet €1!


Mijn H&M bestelling is binnen, ik ben blij met mijn nieuwe kleding. Ik had een broek, een vest en een t-shirt besteld. Jullie krijgen het nog wel een keer te zien.


Afgelopen vrijdag hadden we kerstontbijt op school. Ik wilde me een beetje netjes kleden, dus ik leende dit jurkje van Madelon. Uiteindelijk trok ik hem niet aan, maar een rokje en een shirtje met pailetten.


Met lieve Cynthia bij het kerstontbijt op school!


Vrijdag was iedereen rond 1 uur uit en besloten Sjoerd en ik om de stad in te gaan om kerstinkopen te gaan doen. Halverwege de middag had ik honger en stond er een kraampje met Spaanse Churros, super lekker! Ik houd echt van dit, heel vet, maar oh zo lekker.


Nieuw kooi(tje) voor Jack?

Dit waren weer de foto's voor deze keer. De komende 2 weken heb ik nog lekker vakantie, oh wat ga ik genieten zeg. Kerst, oud & nieuw, uitslapen, werken en leuke dingen met vrienden doen. Heer-lijk!

Ik wens jullie morgen en overmorgen fijne kerstdagen!

Heel veel liefs, Nannick 

Dit keer een Let's take a photo op de dag voor kerst. Op de dag van kerstavond, vandaar deze leuke kerstfoto als eerste foto. Wij vie...