Persoonlijk, hoe het met mij gaat...

15:22 Nannick 0 Comments


Hoe het met mij gaat? Volgens mij wel goed. Ik heb goede hardstyle/house muziek opstaan, ik eet een koekje, ben lekker aan het bloggen en ben vakantie aan het vieren. Het gaat goed jongens. Zodra de school is gestopt, wordt alles beter. Ik geef je in dit artikel een kleine update van mijn persoonlijke leventje. Even over van alles en nog wat, zodat jullie weer helemaal op de hoogte zijn!

Jongens, ik heb vakantie! Eindelijk, dit keer was ik er echt aan toe. Dit zeg ik omdat ik het de laatste weken echt moeilijk had. Veel toetsen, weinig bloggen en lichamelijk en psychisch ging het ook niet zo lekker. Ik voelde me vaak ziek, was moe of had het idee dat ik telkens ging flauwvallen en om het kleinste dingetje barstte ik in tranen uit. Niet leuk, maar ik kan nu lekker uitrusten! Voor zover ik dat mezelf gun; ik heb namelijk de hele vakantie vol gepland met leuke dingen en ik moet tussendoor ook heel veel werken. Dat school er niet tussendoor komt is erg positief, ik haat het om non- stop voor school bezig te moeten zijn zonder dat ik kan bloggen of andere leuke dingen kan doen. Dus ja, ik was wel even toe aan vakantie. Jammer genoeg mag ik niet de héle vakantie op me luie reet zitten, er moeten ook verslagen voor school gemaakt worden. Altijd zo leuk, heb je vakantie moet je nog aan school werken. Er komen vanaf nu trouwens ook meer artikelen, wat de vorige weken een beetje ontbrak.

De feestdagen komen er weer aan, en daar heb ik ook super veel zin in. Gezellig met familie en vrienden leuke dingen doen. Met kerst gaan wij altijd lekker uitgebreid eten, met super veel gangen. Ah, wat heb ik daar zin in. Dit jaar vieren we ook met z'n vieren (mijn ouders, broertje en ik) kerst met cadeautjes! Sjoerd en ik hebben de cadeaus voor papa en mama gekocht en onze ouders voor ons. Cadeautjes onder de kerstboom is niet goed voor mijn frustratie, ik wil weten wat erin zit maar ik mag niet voelen, raden of rammelen. Zielige ik. Over 3 weet ik het! Het vuurwerk is ook alweer besteld, dit jaar gaan we weer knallend 2013 in. Over het jaar 2012 gesproken, hier komt nog een ander artikel voor.

Aankomende maandag ga ik weer eens naar de Primark, met een vriendin van me. Het is alweer een tijdje geleden dat ik daar was geweest. Lisan was er nog nooit geweest, dus dat is een goed excuus om er weer heen te gaan. Ik heb echt weer zin om te gaan shoppen. Gewoon lekker alle verdiepingen afstruinen, alles wat je leuk vindt in het mandje gooien, alles passen en daarna tot de conclusie te komen dat je alles kunt betalen aangezien de Primark altijd goedkoop is! Ik hoop er wel nog last minute een kerstoutfit te kunnen vinden, een shoplog komt natuurlijk daarna nog wel een keer!

Ik heb weer eventjes genoeg gepraat, hoe gaat het met jullie? Hebben jullie inmiddels ook al vakantie?

Ik wens jullie hele fijne feestdagen en een gelukkigen spetterend 2013!

Hoe het met mij gaat? Volgens mij wel goed. Ik heb goede hardstyle/house muziek opstaan, ik eet een koekje, ben lekker aan het bloggen en...