Dé first things tag

11:00 Nannick 0 Comments

En ik heb weer een tag voor jullie, omdat dat toch leuker te lezen is dan hele lappen tekst. Dit keer is het de First things tag, wat mij betreft een leuke tag. De eerste vraag is vooral leuk, 'wat we 's ochtends voor het eerst doen'. Gek genoeg geeft iedereen daar hetzelfde antwoord op. En helaas is dat ook mijn antwoord. Lees snel verder!


Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het eerste wat ik doe als ik wakker wordt is naar mijn mobiel grijpen. Feitelijk gezien doe ik eerst de wekker uit, maar shit dat is ook op mijn mobiel. Wat zijn we toch erg. Maar ja, gelukkig zijn we niet de enigen. Scheelt toch weer even.

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat
Dit lijkt me heel logisch toch? Sporten. Wat moet je er anders doen.

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school
Als ik thuiskom van school of werk wil ik even helemaal niks. Ik pak een glas jus d'orange en ik plof op de bank en de komende 10 minuten kom ik er dan niet meer vanaf. 

Eerste auto
Ja jongens, laten we eerst maar kijken of ik me rijbewijs haal. Lijkt me wel verstandig om dat eerst te doen.

Eerste ongeluk/verkeersovertreding
Haha eerste verkeersovertreding kan ik niet eens meer herinneren, mijn ouders zijn vast wel een keer door rood gereden. Maar een eerste ongeluk herinner ik me alsof het gisteren was. Mijn vader haalde me op van school en ik was helemaal blij omdat ik mijn rapport had en omdat het vakantie was. We stonden stil voor het spoor en toen bam. Gelukkig hebben we er allebei niets van over gehouden, de auto daarentegen wel...

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was
Als klein meisje wilde ik later schrijfster worden, wat lief, toen al zat het schrijven in me! Later veranderde dat trouwens naar juf en fotograve. Vroeger ben ik in gedachte ontelbaar keer van beroep verwisselt. 

Eerste keus qua drinken
Cola! Waar ik ook ben, als iemand mij vraagt wat ik wil drinken, is het antwoord altijd steevast: COLA!


Eerste keus dessert
Ben & Jerry ijs! Oh deze was zo makkelijk! B & J is mijn favoriete dessert ever, nu ik het er over heb; er ligt ijs in de diepvries. Woehoe happy me.

Eerste liedje dat in je opkomt
IK VIND JE LEKKAHH!

Eerste grote aankoop
Volgens mij was dat mijn laptop. Ongeveer 5 jaar geleden kocht ik helemaal zelf mijn eigen laptop, die nu overigens al een tijdje overleden is. Maar dat was toen wel een grote aankoop. Daarna kwam natuurlijk de spiegelreflex camera.

Eerste baantje
Mijn eerste officiele baan is het werk wat ik nu nog steeds doe, ik werk in de keuken bij de Hoge Hof. Een zorgcentra voor ouderen. Daarvoor heb ik alleen zwart gewerkt, wat een badass was ik toen.

Eerste keer in het vliegtuig
Ah dat kan ik me nog super goed herinneren, mijn eerste keer vliegen was naar Portugal 3 jaar geleden. En wat vond ik het vet! Ondertussen ben ik ook al een keer naar Rome gevlogen, hoe vaak je ook in een vliegtuig zit, het uitzicht blijft awesome!

Voel je vrij om deze tag over te nemen op je eigen blog, ik tag verder niemand in het bijzonder. Wat doe jij het eerst als je wakker wordt?

En ik heb weer een tag voor jullie, omdat dat toch leuker te lezen is dan hele lappen tekst. Dit keer is het de First things tag, wat mij b...