Essence Quattro eyeshadow 'Sea my eyes'

11:00 Nannick 0 Comments

 
Sinds de update van het Essence assortiment zijn er een hoop producten weg en nieuw bijgekomen. Één van de (volgens Essence) nieuwe producten is deze eyeshadow quattro 'Sea my eyes'. Hoewel die al lang in de winkels ligt (meer dan een jaar) staat 'ie toch op de lijst met nieuwe producten. Dan hopen we maar dat de kwaliteit verbeterd is! Ik ga hem als nog voor jullie reviewen, want goede budget oogschaduw is altijd een feestje.

Inmiddels is het assortiment vergroot met 2 nieuwe quattro's, deze en nog een andere variant (die ik niet heb gekocht). Het pigment van de Essence oogschaduws verschilt nog wel eens, aangezien de quattro's mij wel bevallen hoopte ik dat deze mij niet zou teleurstellen.


"4 long-lasting, trendy eyeshadow shades for creating edless looks. Easy to apply."
De Eyeshadow quattro's kosten €2.99 per stuk en dit is de kleur "Sea My Eyes". De verpakking ziet er clean en een beetje goedkoop (wat het ook eigenlijk is) uit.


Ik vind de kleuren echt super mooi gecombineerd, dat is ook de reden waarom ik voor deze quattro koos. Het zijn niet de standaard kleuren die je in een palette vindt, maar ze zijn ook niet super opvallend. Zo kan je er een mooie subtiele look mee maken, met toch weer wat apartere kleuren. Altijd maar die bruintinten wordt ook een beetje eentonig.

Licht roze - dit schattige kleurtje bevat heel veel shimmer. Kan je perfect gebruiken als je een opvallende highlighter wilt.
Leger groen - een apart licht groen kleurtje, wat net niet donker- maar ook geen lichtgroen is. Ook met lichte shimmer erin verwerkt.
Donker blauw/groen - een mooi apart kleurtje wat een combinatie van blauw en groen in zich heeft. Staat denk ik prachtig in de crease.
Donker grijs - en tenslotte een basic donker grijs kleurtje waarmee je de look eventueel donkerder kunt maken.


De swatches zijn droog gemaakt zonder oogschaduwbasis. Serieus, wat een mooie kleuren, ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan. Vooral de "blauwe" (ik weet niet of je dit wel blauw kunt noemen) vind ik erg mooi. De donkergrijze kleur in het palette, lijkt op de swatch een groene tint te hebben. Erg mooi! Het roze kleurtje zie je bijna niet maar is wel pretty in je binnenste ooghoek of op je wenkbrauwbot. De pigmentatie heeft me weer verrast!

Ik vind dit echt een leuk palette voor als je wat anders wilt dan normaal, maar niet helemaal uit je plaat wilt gaan. Je kunt verschillende richtingen op met dit palette. Donker of juist heel licht, maar net wat je wilt. Volgende week zien jullie hier een look mee! "Sea My Eyes" is te koop bij het Kruidvat voor €2.99, en zit dus (waarschijnlijk) "nieuw" in het assortiment.

Wat vind jij van deze kleuren, draag je het vaak of neig je toch sneller naar de bruintinten?

  Sinds de update van het Essence assortiment zijn er een hoop producten weg en nieuw bijgekomen. Één van de (volgens Essence) nieuwe pro...