Stylight; een verzamelpunt van tientallen webshops en duizenden kledingstukken

11:00 Nannick 0 Comments


Ben jij ook zo gek op winkelen en heb jij het online winkelen ook al helemaal uitgevonden? Dan is Stylight misschien wel wat voor jou. Deze webshop biedt duizenden artikelen van de leukste kledingmerken zoals Villa, Vera Moda, Esprit, Zalando en ga zo maar door. Stylight is in Duitsland al een tijdje bekend en in Nederland dringt het ook langzamerhand bij iedereen door. Stylight is dé verzameling van allerlei kledingstukken. Je kunt specifieke kledingstukken opzoeken, vergelijken en ook gelijk bestellen bij de betreffende webshop. Super leuk dus! Heeft Stylight jou nieuwsgierig gemaakt, lees dit artikel dan verder.


Stylight kun je een beetje vergelijken met Pinterest en Weheartit, alleen is het nu helemaal op fashion gericht. Hetgeen wat nu zo lastig is, maakt Stylight juist makkelijker. Er zijn zoveel webshops waar je kleding online kunt kopen waardoor we de bomen door het bos niet meer zien. Stylight zorgt ervoor dat alle webshops bij elkaar zijn gevoegd en je vanuit één webshop kunt gaan shoppen. Dus hoeven we niet meer eindeloos te zoeken naar die ene webshop. 

Ben je gericht op zoek naar een bepaald kledingstuk? Dan kun je met de zoekfunctie rechts bovenin heel gemakkelijk zoeken naar die ene jurk of dat jasje. Zoek je bijvoorbeeld op merk of op kledingstuk, dan krijg je direct de resultaten in beeld (inclusief foto van het product). Natuurlijk kun je ook gewoon zoeken in de lijst met items, waarbij je onder andere kunt selecteren op afdeling (man/vrouw), categorie, merken en prijs.  Maar je kunt met Stylight niet alleen kledingstukken opzoeken en bestellen:Dit is homepage van Stylight waarop je de populaire boards van andere fashion hunters kunt vinden. Je kunt ze liken of toevoegen aan je eigen board. Maak een account aan en je kunt aan de slag. Maak jouw pagina compleet met fashion items waarvan jouw hart sneller gaat kloppen en waarvan je gelijk op het knopje 'bestellen' wilt drukken. Voeg jouw favoriete items bij elkaar tot een mooie outfit.

Hieronder zie je mijn profiel. Zoals je ziet ben ik nog niet heel actief, maar ik heb het aangemaakt om dit artikel te kunnen schrijven voor jullie! Ik moet zeggen dat het wel een beetje verslavend werkt.


Hier kun je goed zien dat je verschillende boards kunt maken, je kunt andere boards liken, of je gaat (net zoals bij weheartit) kledingstukken 'liken'. Mensen kunnen jou volgen en jij ook anderen. Als je op de items klikt zie je verdere specifieke informatie, zoals waar je het kan kopen, de prijs en een link van de betreffende webshop. 

Ik vind Stylight echt een handige toevoeging als online webshop. Het is makkelijk, overzichtelijk en lichtelijk verslaafd waardoor je niets anders meer doet dan de hele middag op Stylight surfen. Het geeft in één overzicht allerlei verschillende webwinkels weer, als dat niet handig is dan weet ik het ook niet meer. Je hoeft niet eens wat te kopen, maar inspiratie opdoen gaat hier als een speer. Multifunctioneel dus. Ik zou zeker een kijkje nemen.

Ken jij Stylight al?

Ben jij ook zo gek op winkelen en heb jij het online winkelen ook al helemaal uitgevonden? Dan is Stylight misschien wel wat voor jou. De...