Een limited edition om op te eten

19:34 Nannick 0 Comments


En Catrice heeft het weer voor elkaar (in tegenstelling tot Essence, die met haar nieuwe limited edition "Floral Grunge" volledig de plank mis slaat). Toen ik dit persbericht las, viel mijn mond open, alles wat ik vasthield lag op de grond en mijn hart was veroverd. Alles, maar dan ook alles, moet en zou ik van deze collectie hebben. De producten zijn om op te eten! Bijvoorbeeld de prachtige blushes met geweldige print en de caviaar balletjes.

De limited edition zal vanaf april tot mei in de winkels liggen. Dat duurt niet lang meer jongens, woehoe! Vrolijke lente en pastel kleuren komen je tegemoet. Hoe kan de lente nou beter beginnen dan met deze mooie make- uppies?


SOFT BAKED EYESHADOW €3.89
- I Scream: Ice Cream
- Play It Blue
- Bring Me Peach
- It's Honey Money


CATRICE MULTICOLOUR BLUSH €4.49
- Sugar Shock


CATRICE MULTICOLOUR HIGHLIGHTER €4.99
- Vanilla Love


CATRICE LIP BALM STICK €2.99
- Bring Me Peach
- Sugar Shock


CATRICE LIP PEELING €2.99


CATRICE ULTIMATE NAIL LAQUER €2.69
- I Scream: Ice Cream
- Play It Blue
- Bring Me Peach
- Vanilla Love


CATRICE NAIL SUGAR PEARLS €2.99
- Cotton Candy
- Sugar Shock


Oké jongens ik ben verkocht! Wat een geweldige limited edition, ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze LE vinden. De highlighter en blush vind ik echt prach-tig, 2 dingen die sowieso in mijn mandje verdwijnen. Ik kan niet wachten om alles te kopen, hihi!

Voor welke producten ga jij?

En Catrice heeft het weer voor elkaar (in tegenstelling tot Essence, die met haar nieuwe limited edition "Floral Grunge" voll...